Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniadaniowa żona

mój mąż pożera wszystko

Polecane posty

Gość śniadaniowa żona

cholera jasna już nie mam sił mój mąż 15 minut temu zjadł śniadanie przygotowane dla dzieci i jeszcze pożarł ciasto z wczoraj, tak jest ciągle nie mam już sił muszę chować przed nim bo zawsze zjada dzieciom :O a najlepsze w tym jest to, że się z tego śmieje i w ogóle nie tyje a ja mam 7 kg nadwagi :O

Gość moj ojciec tez mi zawsze
zjadal sniadania, obiady. Potem nie mielismy nic i mama dwoila sie i troila, zebysmy chociaz cos zjedli, hehehe. Ale przeciez nie specjalnie to robil, niechcacy. Ojcowie juz tak maja :D Tato tez nadwagi nie ma ;)

Przygotuj kiedyś kanapkę nafaszerowaną śrokiem przeczyszczajacym, tylko uprzedź dzieci o tym, żeby nie zabrało i nie zjadło takiej kanapki. Jak Twój mąż spędzi pół godziny po jej zjedzeniu w WC, to może potem będzie ostrożniejszy w podjadaniu? :P

Gość tak mysle
jak mu wszystko udzielasz to sie nie dziwie ze wyzera wszystko co jest....skoro chodzi glodny! nie wiesz jak napchac faceta to masz problem! zacznij gotowac troche inaczej i z glowy! poza tym nie rozumiem jak mozna komus jedzenia zalowac....;-(

Ale pazera, heh. Zgadzam sie z postem wyzej. Naladuj tam jakiego domestosa i git. Na pewno pomoze :-)

Co o mnie powie przyszły partner...dobre. Problem ten to za szybka przemiana materii, mam to samo :) i pragnę przytyć a waga ani drgnie :(

Gość może ma cukrzycę
sika dużo? :D

Gość och ci faceci
już tak mają, wiecznie głodni:P