Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesudopracownik

PRACA - od 3msc na bezrobociu a teraz boje sie wrócic...

Polecane posty

Gość pesudopracownik

chyba zgłupialam... od 3 mscy szukam pracy... oczywscie jak na pl nic nie ma .. chyba ze masz min 25 lat skonczone 3 kierunki studiow umiesz jak polski 4jezyki i masz z 5 l;at doswiadczenia acha.. i oczywscie nie mozesz miec dzieci ani meza ani domu i bog wiec co jeszcze wtedy jestes wymarzopnym kandydatem... a teraz dostalam staz, zadbe cuda ale lepsze to niz posiadowa przez koljne 3 msce... i ormalnie w siweice boje sie isc na ten durn y staz... mam wrazenie ze sie zblaźnie i wogole bedzie kicha...

Gość na staż i tak musisz pójść
bo nikt cię do pracy nie przyjmie :) na stażu człowiek się uczy przecież:)

Gość pseudopracownik
boze ja sie tak zamknelam w domu ze najchetniej bym z niego nei wychodzial bylam juz na tylu rozmowachkwalifikacyjncyh ze od uslyszenia oddzwonimy robi i sie nie dobrze:/ bez sensu... acha i mam 22 lata i sporoe dosw zawowodwe.. studiuje zaocznie i pracowalam juz m.in. w administracji jednak byly to tylko umowy o zastepstwo czy o prace... wiec wiem jak to powinno wygladac... a ja norma,nie sie tego boje -paranoja...

Gość eqo
skoro byłaś na dziesiątkach rozmów i nic nie dostałaś, to może źle przygotowywałaś się do tych rozmów?

skoro niczego soba nie reprezentujesz, to nie dziw się, że nie ma dla ciebie odpowiednich ofert pracy :o śmieszą mnie tacy nieudacznicy - wymagania ma niewiadomo jakie, ale sobą nie prezentuje absolutnie nic :o

Gość pseudoprocownik
Bydlak - hehehe... rozbawiaja mnie takie posty... jak mozna oceniac ludzi po kilku linijkach napisanych na ogolnodostepnym forum... jestes zalosny naprawde... 3msce szukania pracy... bylam dobrze przygotowana, studia w trakcie, widzialam napewno nie jedno i doswiadczylam nie jedno wiecej jak Ty idioto wiec blagam Cie nie udawaj wielkiego bo jestes maciupki... na forum kazdy moze kazdego zjezdzic ale zeby pomoc - ba wyzsza szkola jazdy... mam doswiadczenie, mam zapal do pracy, mam WYGLĄD zeby nie bylo ze strasze! pracuje dorywczo jako modelka na umowe zlecenie, zawsze elegancko ubrana, ksiazke savoir vivre mam opanowana ... dlatego nie rozumiem ich podjescia... albo placa 900zł za 10h pracy dziennie albo chca czlowieka z kosmosu ... wiec blagam Cie nie wypowiadja sie na tematy ktore Cie nie dotycza - a Ty co? pewnie sam pracuejsz w hurtowni z alkoholem? prostak...