Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor włosów

Jak uzyskać taki KOLOR WŁOSÓW...?Pomóżcie....

Polecane posty

Gość kolor wlosow
chce zeby był to taki jaśniutki brąz ale co kupuje farbe to nie moge uzyskac takiego koloru:(

Gość kolor wlosów

Gość kolor wlosów
kobietki pomozcie

Gość czarna 88
jaki masz swój kolr?

Gość idz do fryzjera

Gość kolor wlosow
czarna osttanio farbowalam ciemnym blondem to wyszedl mi braz ale to bylo juz jakis czas temu a wiec farba mi juz zeszla.Tylko nie rozumiem jak ciemny braz moze wyjsc tak ciemny???

Gość jaką to była farba
trwała , czy zmywalna?

najlepiej bedzie jak odwiedzisz profesjonaliste z salonie bo samemy ciezko jest dokonac trafnego wyboru duzo zalezy tez od gatumku twojego wlosa czasami nawet fryzjerowi jest trudno uzyskac pozadany kolor za pierwszym razem duzo zalezy od tego jak silny pigment kaja twoje wlosy,wiem ze wizyta w salonie jest duzo drozsza niz kupno farby ale czasami warto bo jesli zniszczysz wlosy ciaglymi probami bedziesz musiala je odbudowac a to tez kosztuje

Gość kolor wlosow
zmywalna bo juz nie ma po niej sladu ale starsznei chcialabym meic taki kolor jak na foto i nie moge znalezc takiej farby:(

Ciemny brąz zawsze wyjdzie bardzo ciemny, prawie czarny. Tak mają farby. Natomiast efekt ze zdjęcia osiągniesz albo u fryzjera (co polecam) albo stosując ciemny blond.

Gość kolor wlosow
iza juz nieraz korzystlam z uslug fryzjerskich i wtedy tez zupelnie co innego wychodzilo niz oczekiwalam wiec szkoda kasy...wole sama ekperymentowac i dlatego mam nadzieje ze ktoras z was ma taki kolor i mi podpowie ktora mam kupic farbe

Gość kolor wlosow
iftar ale ja stosowalam ciemny blond i wyszedl mi braz:(

Gość jaka to była farba
zmywalną farbą nie rozjaśnisz włosów tak bardzo. proponuję spróbowac jeszcze raz ciemny bląd , ale tym razem farbą trwałą.

Gość kolor wlosow
ale ciemny blond wychodzi jako braz i to dosc ciemny wiec nie bede juz drugi raz porbowac bo to nie ten kolor:(

Gość kolor wlosow

Gość kolor włosów zalezy od rodzaju
farby , jakiej firmy była ta farba?

Gość kolor wlosow
to był casting loreala

widzę jedno rozwiązanie, ale może mocno zniszczyć włosy. Rozjaśnić włosy do blondu a następnie nałożyć FARBĘ jasny brąz bądź ciemny blond. Na ciemnych włosach zawsze trudno jest uzyskać jaśniejszy odcień, a w przypadku czarnych włosów pozostaje tylko rozjaśnić do blondu i nałożyć jeszcze raz farbę w pożądanym odcieniu :)

rozumiem cie doskonale bo ja zawsze sama farbuje sobie wlosy no tylko gdy je rozjasniam chodze do fryzjera ale moje wlosy sa bardzo poddatne na koloryzacje i zawsze uzyskuje pozadany efekt albo nawet za bardzo pozadany z ciemnego brazu bardzo latwo bylo mi zejsc do jasniusienkiego blondu

sprobuj tak jak mowi julk 44 rozjasnij je delikatnie i poloz ktorys z jasnych brazow nawet jak wyjdzie za cimny to z wlosow po rozjasnianiu kolor sie splukuje dosyc szybko wiec za jakis czas bedziesz mogla polozyc nowy

Gość Paole16
radzę ci kupić ciemny blond albo jasny blond. Narazie nie można stwierdzić jaki kolor na nieść, bo nie powiedziałaś jaki masz obecnie