Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest przegiecie jak nic

zycie chyba ucieka mi przez palce

Polecane posty

tak czasem mysle najchetniej zaszylabym sie z ksiazka, dobra muzyka, lub serialami (produkcje zagraniczne) nie ucze sie, na studiach idzie mi kiepsko, studiuje informatyke a nie znam sie na tym tragedia jestem nikim :|

Gość Kasia Rowek
I ch-uj z tobą paszczyszczurze. Spier-dalaj czytać ZMIERZCH i robić sobie palcówkę na myśl o EDŁARDZIE.

NIEWIEM CO POWIEDZIEC LEN WES SIE TROCHCE DO ROBOTKI MNIE TEZ SIE NIECHCE UCZYC W GIM. NIECH MNIE KTOS ZMOBILIZUJE BO SIE OPUSCILAM A WCZESNIEJ TO SIE UCZYLAM

Gość PanKraczy
Widocznie jestes domatorka. Dzieki informatyce wlamiesz sie do jakiego banku, dzieki wlamaniu sie do jakiego banku bedziesz miala odpowiednio srodkow na to, by sie zaszyc z ksiazka, dobra muzyka, lub serialami (produkcje zagraniczne). Ale, czy tylko to potrzebne Tobie do szczescia? Seriale swiadcza o tym, ze jednak wolalabys miec kogos obok siebie.

Gość informatyk bez kobiety
każdy jest kimś :classic_cool: jak głosi Nike

Gość pocieszajace bardzo
:o

znam sie tylko na robieniu lodów z polykiem

Gość nawet wstyd na czarno
ja tez dzis mam taki nastroj:( nie chce mi sie patrzec na mojego faceta, nawet nic takiego nie zrobil, a ja strzelilam focha... patrze na inne pary, jak podrozuja, bawia sie, wychodza dzies razem, maja wlasne towarzystwo, bawia sie w wolnym czasie.. a ja zagotowalam sie tak we wlasnym sosie, postawilam na zwazek i po paru latach widze efekty.. nie mam prawie w ogole znajomych, zaniedbalam przyjaciolke, choc i tak moge na nia ciagle liczyc. wakacje w tym roku byly totalnym niewypalem bo M. nie chcialo sie nic planowac wczesniej..w sumie gdyby nie moja inicjatywa to urlop przesiedzielibysmy calkiem w miescie:o i tak rozmyslam od wczoraj o swoim zwiazku, ze czuje sie jak kanarek w klatce,masakra:o kocham go, ale kiegy probuje cos zmienic, powiedziec, zasugerowac, zaraz urazam jego meskie ego:o jestem zmeczona swoim zyciem:(

Gość Darecki29
To moze ktos inny by potrafil wniesc do Twojego zycia odrobine swiezosci? Przeciez w zyciu chodzi o to, by je swietnie przezyc :)

Gość nawet wstyd na czarno
hah, a o co w takim razie? :D