Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grytka

Sprzedaje kalendarze ze zdjeciem na allegro

Polecane posty

Gość grytka

i mam prosbe do mam jesli zdecydowałyscie sie na zakup takiego kalendarza to badzcie tak miłe i pofatygujcie sie i przeczytajcie tresc aukcji zamiast zadawac potem głupie pytania

Gość grytka
na aukcji jest DOKŁADNIE napisane co i jak macie zrobic ale do was to nie dociera jak wam wytłumaczyc?

Gość surprisek
Niektórym sie nie wytlumaczy ;) a na koniec wpisza Negatywa bo maja taki kaprys ;) Znam to...

ale ja chce linka do aukcji !!! nawet nie szukałam na allegro tego ja pierdykam nie to nie Łaskie robisz ze wkleisz nic dziwnego ze ci nie idzie jak taka naburmuszona

Gość surprisek
podejrzewam ze dziewczyna chciala tylko dac taka informacje a nie reklamowac sie Wpisz w wyszukiwarke i allegro i znajdziesz wiele propozycji kalendarzy, wybierzesz tego który Ci najbardziej odpowiada.

Ja kupię i namówię też kumpli do tega aby kupili. A potem wszyscy Ci wystawimy negatywy i komentarze :D daj tylko linka :)

Gość bliklik
SPIERDALAJ TĘPA LOCHO ZE SWOIMI PIERDOLONYMI KALENDARZAMI....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość beznadziejna ta
strona jest wogole nie wiadomo o co w niej chodzi. Chcialam nawet z niej skorzystac ale nawet nie wiem jak.