Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cye free your lie

Facet starszy o 16 lat- przegięcie?

Polecane posty

Gość cye free your lie

Dogadujemy się, on jest zabawny, inteligentny, po prostu świetny. Ja mam 20 lat. Nie jest przystojny, ale ten błysk inteligencji w oku powala, więc nie liczy się dla mnie zbyt wygląd. Mama dostaje spazmów jak tylko o nim słyszy, ale chyba juz sie z tym pogodziła, że go kocham. Czy coś w tym dziwnego?

Gość malinowa009
jeb sie na ryj \:o :O:O

Gość zacznij z nim sypiać
a najlepiej zamieszkaj, szybko ci ta "milość" przejdzie :) w mysl zasady - najłatwiej zwalczyć pokuse ulegając jej tylko się tym związkiem nie chwal bo później chłopaki w twoim wieku będą na ciebie patrzeć jak na jakąś ku...albo nimfomanke bez oporów

Gość cye free your lie
ależ jesteście ordynarni;/

Gość ale taka jest prawda

Gość jagodowa
moj jest starszy o 6 lat i juz mi sie wydawalo ze to duzo...16 lat masakra

Gość KAFFFFFFFA
Skoro go kochasz i jest Ci z ni dobrze ,to czemu nie:)

Gość zastanow sie
Faceci starzeją sie wczesniej niz kobiety i duzo gorzej,teraz jest fajnie,ale co będzie za 10 lat?

Gość mezatka z usa
Moj maz jest ode mnie starszy o 16 lat :) Za tydzien obchodzi 40te urodziny (to sobie oblicz ile lat mam ja.) I jakos nikogo to nie szokuje, no moze w Polsce. Ale dasz rade, jesli to ten :) To niewazne ile ma lat! Najwazniejsze, czy jest dobry i czy Cie szanuje.

Gość moj jest ode mnie starszy
o 17 lat i tylko w zaściankowej Polsce może to kogokolwiek szokować;/ "faceci starzeją się szybciej i gorzej od kobiet" i co z tego?a kobiety zawsze będą piękne i młode?Jak kobieta sie starzeje i facet zostawia ją dla młodszej to wszyscy się oburzają jak tak można,starość to przecież coś normalnego ale kiedy kobieta wiąże sie z duzo starszym facetem każdy jej to odradza bo "facet w koncu sie zestarzeje" Pierdolcie sie wszyscy jebani hipokryci.

Gość insicura
Przegiecie wedlug kogo? Czego? Powszechnie przyjetych zasad? Te powszechnie przyjete zasady sa czesto i gesto do d... Idz tam, gdzie cie serce prowadzi.