Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona Lisa breaks my heart

Wszystko z chłopakiem? Czy to nie przesada??

Polecane posty

Znamy się pół roku. Czy zamieszkać po pół roku związku to nie za szybko?? i jeszcze chcę pracować tam gdzie on...tylko nie wiem czy to wypali...24 godziny na dobę ze sobą...czy to ma przyszłość i sens?

ja mieszkam ze swoim facetem i razem studiujemy i jest ok ale po pol roku juz zamieszkiwac ?

Ja zamieszkałam z chłopakiem, (wtedy to nawet nie był do końca mój chłopak) po 5 miesiącach znajomości , wynikło to z tego,że oboje zaczynaliśmy studia ,ani mnie ani jego nie było stać na osobne mieszkanie, dlatego postanowiliśmy razem coś wynająć. Wszystko układa się dobrze, ale może właśnie dlatego,że ja widzę go dopiero po 17 i tylko niektóre weekendy mamy dla siebie, zdążymy się za sobą stęsknić przez cały dzień :) Natomiast jeśli wy będziecie się widzieć razem w pracy i w domu i cały czas to nic dobrego nie może z tego wyniknąć, takie relacje kończą się zwykle na kłótniach, więc radze mieszkać razem Ok, ale praca to już za dużo :)

mam kłopoty z rodzicami, w sumie to byłby dla mnie dobry uklad tylko sie boję że będziemy się kłocić jeszcze cześciej i że się znudzimy sobą :(