Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi na myśl przyszło...

Faceci to jednak maja klawe życie

Polecane posty

Gość tak mi na myśl przyszło...

Nie zachodzą w ciąże a najwyzej placa alimenty, nie chodzą z brzuchem nie karmią...poza tym lepiej zarabiaja, są silniejsi fizycznie i inteligentniejsi...jedyny minus to to że łysieją

Gość no jasne ze mają klawe

kobieta nie musi mieć dzieci, a łyse koło ma większość facetów

Gość oj kądor kądor
inteligentna to ty nie jesteś :o kobiety a nawet bardzo młode dziewczyny muszą się pilnować żeby im ktoś przypadkowo bachora nie zrobił...jakis koleka ze szkoły albo sasiad, albo kochanek...czyż to nie stresujące? a gwałty? tylko kobiety sa gwałcone, muszą sie wiec pilnować bo i z gwałtu może być dziecko :o

troszkę mi się nudzi, zgadłeś 🖐️ a teraz idź przeczesać łyse koło, bo ci się rozczochrało :D

bo większość facetów ma 2 głowy, a myśli tą dolną można się zabezpieczać, albo...spędzanie płodu mężczyznę też można zgwałcić a na temat gwałcicieli i gwałcicielek się nie wypowiadam, przecież ciążę można usunąć a inteligentna nie jestem, to fakt

kobiety od zawsze miały bardziej przejebane🖐️ teraz troche lepiej ale przed wiekami to już totalnie... no ale to wasza wina, trzeba było zrywać trefne jabłko, no trzeba było? i jeszcze kusić adama? wasza wina🖐️

Gość pitolisz kądor
facet może iśc do knajpy, uchlac się jak świnia, wrócic do domu o 1 w nocy idąc przz ciemne uliczki i co najwżej zostanie okradziony....a pijana kobiet uuuuuuuu nie ma lekko