Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melaniola1985

mój facet nigdy za mnie nie płaci

Polecane posty

Gość melaniola1985

i dobrze mi z tym a gdy wczoraj za mnie zapłacił powiedział,ze dzisiaj ja stawiam . normalne? chyba miło by było jakby czasem mnie gdzieś zaprosił i zapłacił

Gość goooooooość
powiedz mu że ściągniesz stringi to na pewno zapłaci

Gość taka_jedna_jedyna
równouprawnienie będzie wtedy, gdy facet będzie miał miesiączkę, będzie mógł być w ciąży i rodzić dzieci... na razie mamy marne namiastki tego...

Gość alulala
tratatata, równouprawnienie, sranie w banie. To się nazywa zwykłe skąpstwo DO POTĘGI N'TEJ i tyle. Wcale nie uważam że facet powinien zawsze płacić, ale jak nigdy nie wpada na taki pomysł to ma węża w kieszeni i to jadowitego na maxa!. Masakra

Gość melaniola1985
z drugiej strony to jestem zadowolona nawet bo grónt ze za siebie płaci, bo jak wiadomo niektórym facetom zdarza się zapomniec portfela

Gość czarnuleńka
mój facet zgadza się żebym ja zapłaciła jak wyjdę z takim pomysłem i się upieram. Jeśli nic nie mówię to uznaje za oczywiste, że on płaci i wcale nie robi przy tym dziwnej miny. Wręcz przeciwnie, cieszy się że może mi coś kupić i zrobić tym przyjemność. Taki gość jak opisujesz to totalna porażka...

Gość granatowawa
a moj facet raczej woli jak ja place za siebie i za niego,zapomina czesto wlasnie portfela,a jak ja chce zaplacic to od razu sie zgadza,nie oponuje

Gość aleo
innych problemow nie macie ? ustalcie ze placicie na zmiane i bedzie sprawiedliwie i bez zgrzytow

Dziewczyny macie do wyboru: 1. rónouprawnienie - czyli każdy płaci za siebie itd 2. po staremu - wiec macie byc zalezne od mezczyzn I co wolicie ? To nie mix, że bierzecie z każdych z tych punktów to co wam wygodnie, albo albo 🖐️

Gość aleo
"Dziewczyny macie do wyboru: 1. rónouprawnienie - czyli każdy płaci za siebie itd 2. po staremu - wiec macie byc zalezne od mezczyzn " problem w tym, ze jeleni co zawsze placa za kobiete jest coraz mniej :D

Gość po co maja inwestować
kiedy i tak za jakiś czas poskubią inną ,świeższą zdobycz?wiele"facecików"tak właśnie myśli...

Gość to jest taki współczesny typ
faceta-do towarzystwa,kobieta za niego płaci,bo on z nią wychodzi i czasem go używa!

Gość wreszcie odwazny facet
równouprawnienie tak upragnione przez kobiety wprowadza w czyn BRAWO dla tego gościa!!! Facet już cię lubię!!!

Gość do taka_jedna_jedyna
to baby zaczęły walczyć o równouprawnienie, więc niech ponoszą tego tez nieprzyjemne dla siebie skutki!!!

Gość bee bee bee 3x pszczoła
skąd ja to znam ..poprzedni mój facet też był taki wychodziliśmy razem i nigdy nie miał portfela ani kasy ze sobą kiedy przychodziło do płacenia to się wykręcał zostawiłem w domu albo przewaliłem widocznie albo mam kase w innych portkach...kiedyś zabrakło nam gumek to byliśmy na stacji benzynowej po nie razem i oczywiście obora bo oczywiście pytanie przy kasie zapłacisz bo gdzieś zostawiłem portfel...miarka się przebrała ,kilka takich akcji i kopnełam w dupe chama

To wyobraź sobie, że moja była zawsze była chętna aby do czegokolwiek dopłacić, ale jak wyciagała portwel to okazywało się, że w nim ma same żółte monety i nie koniecznie 2 czy 5 złotóki :-o

Myślę, że raz na jakiś czas facet może postawić dziewczynie ciastko czy lody... Tak dla tradycji ;)