Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makakaka

Jak szybko pojawia się brzuch w drugiej ciąży?

Polecane posty

Gość makakaka

Czy jest możliwe abym nie mogła się zapiąć już w 6 tygodniu?

U mnie tak bylo.. duzo szybciej brzuszek sie pojawil, tyle ze u mnie od czasu porodu do kolejnej ciazy minelo tylko 6 m-cy. :)

Gość makakaka
acha...co prawda jestem po miesiączce ale nie wiem co sie dzieje, bo jeśli to nie ciąża to może jakaś choroba. W pasie nie mogę sie dopiąc, poranne mdłości, pełniejsze piersi, zmęczenie - sama nie wiem, w pierwszej ciąży miałam długo ale tylko plamienia i zagrożenie poronieniem, wszystko się dobrze skończyło, mały zaraz ma dwa lata. Ale teraz nie wiem może przemęczenie przez pogodę, nie wiem czy robienie testu w tej sytuacji nie jest strata pieniędzy.

No jezeli po @ wspolzylas to jest sens, lepiej od razu wiedziec i dzialac. Pełniejsze piersi i mdlosci mialam od razu na samiutkim poczatku ciazy

Gość makakaka
właśnie nie współżyłam po miesiączce tylko w połowie poprzedniego cyklu dlatego pytam czy jest sens jak mialam okres

no to moze zwyczajnie przytylas a to juz objawy na nastepna m-czke. Jak teraz nei dostaniesz to by oznaczalo raczej ciaze, to moze bym sie wstrzymala do nastepnej @

Gość mi w drugiej ciazy
brzuszek pojawil sie okolo 6 miesiaca(3 lata po pierwszej ciazy), przed miesiaczka tez zawsze rosnie mi brzuch :)) ale jesli sie martwisz to zrob sobie test, a jesli masz duzo cierpliwosci poczekaj do nastepnego(przewidzianego) dnia miesiaczki ;)) Pozdrawiam

Gość makakaka
dopiero skończyła mi się miesiączka:(