Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carlitalla

Czy istnieją fajni przystojni faceci???

Polecane posty

Gość Carlitalla

Bo mam wrażenie, że u facetów jest z tym gorzej niż u kobiet, chociaż to o kobietach krążą stereotypy, że jak ładna to głupia. A mnie się wydaje, że facet im bardziej przystojny i przekonany o własnej zajebistości, tym głupszy i bardziej draniowaty. A ja chyba się zakochałam w brzydalu. Siedzę sobie dziś na uczelni, na ławeczce. Czytam, ale ksiązka w sumie nudna, więc słucham rozmowy grupki osób z ławeczki obok - chłopaka i trzech dziewczyn. Dziewczyny w porządku, ale facet.... Nigdy nie miałam przyjemności słyszeć nikogo tak inteligentnego, dowcipnego i wrażliwego, z takim fajnym, normalnym podejściem do życia. Tak sobie siedzieliśmy przez 40 minut, oni gadali, ja słuchałam zachwycona, ale nie miałam możliwości go obejrzeć. I wreszcie wstał i przeszedł obok. Wyglądał jak Quasimodo. Co prawda i tak go chcę i poderwę, jak będę miała okazję, bo dzisiaj miałam zły dzień, a jestem niesmiała :D. Ale czy to taka zależność, czy brzydcy faceci kompensują sobie to oczytaniem, rozwojem i brakiem megalomanii??

Gość uważaj dziewczyno
bo każdy student chemii pizga here , jest brudny i ma wszy

Gość rarka plusa
facetów przystojnych jest mało, więc kobiety nie czekają i same podrywają, facet widząc , że może sobie przebierać powoli się zmienia ....podobnie jak z pięknymi kobietami...widział ktoś piękną kobietę z biednym facetem ?

Gość Carlitalla
Jakiej chemii?? Filologii polskiej.