Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a nie mam jak zapytac lekarza

Nasivin- co moze sie stac jak bede stosowac dluzej niz 7 dni??

Polecane posty

Lekarka kazala uzywac bo mala ma dosc porzadny katar, na ulotce pisze tylko 7 dni, ale dlaczego? Kaar ciagle jest, lekarka kazala przychodzic tylko jakby doszly inne objawy zeby nie zlapala nic od innych dzieci, dodzwonic sie nie da bo ciagle zajete , albo nie odbieraja. I teraz mam dylemat, zakropic jeszcze czy juz nie? Katar ciagle jest, ale bialy albo przezroczysty wiec nie bakteryjny.

mozesz uszkodzic sluzowke. Pamietaj katar leczony trwa tydzien, a nieleczony 7 dni ;) Te specyfiki do nosa tylko pomagaja udroznic nosek nie leczą

ja mojej corce podawalam dluzej jak 7 dni i nic jej nie jest.ale do tego dawalam jeszcze wode morska w sparyu

katar ma juz 9 dzien, do czyszczenia uzywam soli fizjologicznej, ale zalezy mi na tym by dobrze spala, a wtwdy raczej trzeba udroznic nosek.Leki widze ciezko, mala ma 2 miesiace i wole nic wiecej sama nie podawac.

Gość a nam lekarka mowiła
ze,mozna tylko przez 3 dni wiec jak to jest??

jest to chyba od 6 m-ca,a le jak masz mlodsze dziecko to wtedy nei smarujesz klatki piersiowej i stóp tylko np powloke poduszki albo troszke na pizamke. Nawilzacz powietrza pomaga. nasivinu bym dluzej nei uzywala bo nei ma sensu Kup jeszcze wode morska w sprayu, mozna uzywac do woli, my mamy disne mar

mozesz tez sama zrobic inhalacje.kup w aptece OLBAS OIL i wkrop 1-2 krople do wrzatku i postaw kolo lozeczka.to bedzie parowac.a jak nie to nakrop 1 krople na poduszke dziecka lub ubranko bedzie sie lepiej dziecku oddychac

Gość Boszzzale badziew
nic,bo to gówno nic nie działające!! Polecam Xylometazolin niebieskie, z...polecenia lekarza, nos moment odetkany i szafa gra:classic_cool:(3zl,bez recepthy)

nie wkraplalabym nasivinu dłużej! on jest mocnym lekiem, sama jak go stosowałam to po 7 dniach miałam potworne krwotoki z nosa a katar jak był tak był :( moje dziecko max 2 dni go dostawało bo dłużej się bałam. woda morska, krople euphorbium, do tego inhalacje z rumianku, częste układanie na brzuszku, chłodno w domu, dobrze przewietrzony pokój, spanie na podwyrzeszniu (żeby główka wyrzej od nóżek była) i krótkie spacery jak nie pada (oczywiście jeśli nie ma gorączki, ale piszesz że tylko katar jest) i powinno szybko przejść :)