Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzYY

Co mogę kupić na mikołaja dla dziewczyny

Polecane posty

Gość krzYY

Co mogę kupić na mikołaja dla dziewczyny. Bo wiem że nie będę miał kasy przed 10 grudnia więc bym chciał już teraz coś jej kupić. Tylko właśnie nie mam pojęcia co na prezent.

Gość walentynna
jaki budżet?

Gość krzYY
200zł

Gość ErnestynaHemingway
Kup jej lampkę choinkę. Taką na świeczkę. Taki lampionik jej kup. Ja ostatnio widziałam takie piękne lampki lampioniki, że się opisać nie da. Takie witrażyki. Jestem chora na nie, ale trochę bez sensu miały kolory. Jednak zrobiłabym im zdjęcie. Tyle mogę.

książkę :) wartościową zobacz też link w stopce

Gość ErnestynaHemingway
Lampki choinki są za 4 zł, a lampki lampioniki za 10 zł. Resztę możesz mi oddać. Są naprawdę urocze. Takie nastrojowe... wiesz o co chodzi... idą święta... no ale lampek choinek już nie ma. No to zostają ci te lampioniki. One są naprawdę urocze te lampioniki.

Gość krzYY
coś ok 30-40zł

Gość www.tnij.org/robert2009
Jako prezent pojedźcie oboje do Pragi na weekend na twój koszt

Gość krzYY
nie chce jej robić drogich prezentów bo później głupio się ona czuję.

I co ona zrobi z takim lampionikiem? Przez 2 tygodnie sobie postoi, przez okres świąt, a potem schowa na dno szafy, bo już będzie bezwartościowe. Dobra książka z kolei zawsze może stać na wierzchu i w każdej chwili można do nie wrócić.

Gość ErnestynaHemingway
Kup jej taką lampeczkę i jak będzie ciemno to może ona jej oświetlić drogę do ...ciebie. Na lampkach są rózne wzorki - kwiatki - tulipanki, róże, motylki widziałam, księżyc. Tylko nie wiem kto to produkuje - jak pojadę tam następnym razem to Ci powiem, chcesz? Lampki są urocze i może można je kupić przez net? Wygląda jakby 1 lampka kosztowała 50 zł. A kosztuje 10 zł.

Gość krzYY
książka także odpada. ostatnio jej na imieniny kupiłem misia więc coś innego muszę poszukać.

Gość ErnrstynaHemingway
No co można zrobić z lamplką? No właśnie lampki sa świetne tylko wzorki są nieco kijowe. Pomysł tej lampki jest ekstra - księżyc to OK, ale by musiały być jeszcze z 2 inne lampki, żeby było światło w izbie, nie? Bo to na świeczkę jest. no a tam np. jest zielona trawa czy motyle - to jest nieprzemyślane. Ale np. gwiazdy, księżyc, może jakiś nocny widoczek i już masz 3 lampki i możesz powiedzić, że za 150 zł. A nawet 200 zł. A to ...30 zł. No mi nie pasuje bo ja chciałam 2 lampki, żeby chociaż np. były fioletowe, a one są każda w innym kolorze i inny wzorek. Tak to w Polsce tylko produkują bo przecież dwie lampki sobie postawię i jakoś to wygląda a 1 lampka taka - nagle jakaś lampka a tak mam już dwie i jest to COŚ. Moje zdanie. PS. No garnek możesz kupić jakiś. Frytkownicę jej możesz kupić albo opiekacz do chleba w Tesco. Rózne rzeczy. Zależy czy Ci na niej zalezy czy masz ją w d... :(

Gość walentynna
Daj jej perfumy, jak wiesz, jakie zapachy jej się podobają, albo kupon na zakupy w perfumerii.

Gość krzYY
hehe taki kostiumik odpada

Gość ErnestynaHemingway
No przesadziłam z tym nocnym widoczkiem ale księżyc gwiazdy i np. nie wiem - ktoś na księżycu jak siedzi i fioletowa lampka wtedy. A motyle są fajne,ale...szare. Kto to widział szare motyle? No i takie fajne te lampki, a takie durne w tym samym momencie i tyle :( No to może kup jej jakąś świecę. Po prostu. Bo do tych lampek musisz mieć malutkie świeczuszki i to znowu kosztuje, a z kolei jak kupisz wielką świecę to może Cię to wyjdzie taniej. I tyle. hahaha - nie? odrobinkę :(

Gość krzYY
raczej nie czyta książek. A perfumy lubi jak zauważyłem uwielbia zapachy kwiatowe. ale może coś więcej do tych perfum

Gość ErnestynaHemingway
A zresztą posłuchaj ludzi - nakup jej majtek za 200 zł. Mają rację. Może ci się będzie lepiej podobała w tych majtkach. Nie wiadomo, nie? Jakieś takie czarodziejskie się one uczynią... No i tyle. No bo co Ci napisać - taka prawda, że wielka świeca dłużej poświeci niż pełno małych świeczuszek. :(

Gość ErnestynaHemingway
nakup jej takich lampioników i daj jej tam świeczki zapachowe. Albo daj zwykłą świeczkę i lampkę sobie tak napełnij - na wierzchu takie lampki też są, że to ci będzie się taki opar robił. Tylko nie za długo bo to też się można udusić i tyle :( A te lapioniki nie są zapachowe. A powinny być bo jak są z kwiatami róznymi to powinny być olejki, każdy kwiat jakiś olejek, nie? Np. tulipan albo nie wiem albo np. róża - no to jeszcze muszą to doprodukować. Wszystko przed nimi. Fiołek może być , nie? I wiele innych.

Gość TOPIK ZAMKNIETY FOREVER

Gość ErnestynaHemingway
Ale wiesz - możesz kupić jej aparat fotograficzny. Żeby sobie robiła zdjęcia. I możesz ja sfotografować zaraz. Albo np. kup jej jakieś ciuchy - i możesz ją afotografować w tych ciuchach. Albo możesz kupić kamerę - to szaleństwo ale zdarza się, żeby sobie kręciła filmy i możecie razem jakiś film nakręcić, nie? Np. jesień za oknem. Albo IDZIE ZIMA - etiuda filmowa. Albo losy sąsiadki... takie rzeczy. Możecie nagrać piosenkę, teledysk razem zrobić świateczny - kolędę zaśpiewać, na youtubie to pokazać CAŁEMU ŚWIATU... rózne rzeczy możecie robić.

Gość ErnestynaHemingway
A tak poważnie to wiesz - oszczędzaj lepiej na wesele. Wtedy zaszalej. Impreza na 100 dni. Impreza na 365 dni jak jesteś ze wsi. A po weselu? Po weselu bida z nędzą. No chyba , że masz nadzianych teściów. To ich szybko okradaj. Bo w końcu płaciłeś za wesele. WESELE wesele i po weselu. Samo życie.

Gość ErnestynaHemingway
Kup jej pierścionek zaręczynowy. Zawsze będziecie jakoś wyglądać razem bo co...znowu majtki?

Gość .....ot ..co.....
jak czytam co niektorych to mnie skreca :O na mikolajki daje sie wlasciwie upominki ! drobne rzeczy typu slodycze a poza tym na mikolajki to rodzice powinni obdarowywac swoje dzieci a nie chlopak dziewcyne i na odwrot. na dzien dziecka tez dajecie swoim "kochanym" prezenty? a czy na mikolajki dajecie swoim rodzicom prezenty? 😠. nie robcie z mikolajek dnia, w ktorym daje sie prezenty osobom, z ktorymi chodzicie. blagam :O jezeli chcecie spedzic jakos wyjatkowo ten dzien to idzcie na lodowisko albo na pierniki 🖐️ w dzisiejszych czasach ludziom poprzewracalo wie w dupach