Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWWWWWWW

CZY KTORAS Z WAS MIMO NADWAGI MA FACETA

Polecane posty

Gość WWWWWWWW

mam nadawge i nie moge znalezc faceta:(czuje wlasnie,ze to przez moje kilogramy...a jak jest u was?

Gość Różaaa
Poznałam mojego faceta ,kiedy miałam sporą nadwagę. Ważyłam przy 173 ok,86kg. Pokochał mnie taka jaka byłam ale on również do małych nie należy więc znał problem z autopsji. Poza tym zawsze twierdził ,że jestem piękna ,mam fajny charakter ,ciekawe zainteresowania ,zawsze mieliśmy o czym gadać. Po dwóch latach sprężyliśmy sie i obydwoje zaczęliśmy zdrowo sie odżywiać i ćwiczyć.On schudł prawie 20 kg a ja 18ście. Mogę śmiało powiedzieć ,że oboje wyglądamy teraz o niebo lepiej ale kochamy sie tak samo ,jak kochaliśmy sie będą większymi osobami. Tylko teraz mój facet może sie z ironia uśmiechać ,jak podbijajaą do mnie faceci ,którzy nawet na mnie nie spojrzeli ,kiedy ważyłam więcej. A uśmiecha sie z ironia ,bo wie ,że mają zerowe szanse u mnie. Kocham go za to ,że on pokochał mnie taka niedoskonała i był ze mna w trakcie tzw"tuningowania";)

mam znajoma - jest niska i gruba i od kad pamietam zawsze miala jakiegos faceta ale glownie to ona podrywala

168 77kg i mam faceta(niedlugo 3 lata mina :)) a jak sie poznalismy wazylam 90 kg....i jemu to jakos nie przeszkadzalo :P

Gość Ja waze 78 kg przy 163 cm
i mam... ;-) poznal mnie jak wazylam tyle samo

Ważne jest czy ty siebie akceptujesz...ja jak poznałam swojego meza mialamciezki okres w swoim życiu (w końcu zakończony toksyczny zwiazek) gdzie przytyłam w m-c 10 kg....akurat podczas wyjazdu za granice, zajadął to wszystko czym popadnie....przy 173cm ważyłam ponad 80 kg....a mój mąż chudziutki jak patyk....teraz juz po 2,5 latach po porodzie waze mniej jak przed ciaza, mój maz troche nabral ciałka i tez baaaardzo sie kochamy...chudzielce tez nie maja facetów (moja koleżanka ma 185 i waży 58 kg), wiec nie masz co winic swojej tuszy...

Gość mam swietnego przystojenego
męza i zawsze miałam facetów,

Gość kless
Czytam forum Vitalii, dziewczyny tam maja swoje pamietniki i zdjecia, i powiem Ci, ze wiekszosc grubych ma facetoew/mezow, co mnie na poczatku strasznie dziwilo, no bo przeciez caly swiat nam mowi, ze bedac gruba nie mozna sie podobac, a tu taka niespodzianka. Mysle jednak, ze trzeba byc osoba pewna siebie, a nie zakompleksiona grubaska, ktora idac ulica najchetniej zapadlaby sie pod ziemie.

acha!Pamietaj że ludzie postrzegaja Ciebie tak jak ty siebie postrzegasz...to wiele zależy od Twojego nastawienia do siebie...

Większość życia byłam gruba i to bardzo i nigdy nie miałam problemów z facetami. Szczerze mówiąc to jak patrze na niektóre kobiety to aż mi się chce powiedzieć żeby przestały szukać przyczyny niepowodzeń z płcią przeciwną we własnej wadze, a zaczęły ich szukać we własnym charakterze. Znam takie którym figury można pozazdrościć, ale mają takie osobowości że żaden facet tego nie wytrzyma :) Jeśli koś ma ciekawą osobowość zawsze sobie kogoś znajdzie. Co nie zmienia faktu ze nie ma co siedzieć na dupie i tyć :P

Gość a ja........24.
ja poznałam chłopaka ważąc 70 kg(165 cm). Zakochaliśmy sie w sobie, byliśmy parą 6 lat w tym rok narzeczeństwa. Kiedy podjelismy decyzje o ślubie zaczełam sie odchudzac. Schudłam 13 kg- teraz waże 58. Wyglądam teraz naprawdę dobrze, spore piersi i w ogóle....ale moj mąż mówi, że wtedy wyglądałam lepiej. Taka okrągła....mówi ze było sie do czego przytulac;)

Gość skoro chcesz sie oidchudzic
tylko ze wzgledu na faceta, to wspolczuje. to oznacza ze nie akceptujesz siebie, a wlasnie wlasna samoocena pozwala byc normalna kobieta znajaca swoja wartosc i miec facetow. mam nadwage 15kg i nie narzekam na brak zainteresowania.

Gość Anonimowo XXX
a ja miałam 5 kg nadwagi i nie miałam faceta, teraz mam prawie 50 kg nadwagi i też nie mam więc nie w tym problem

Ja mam sporą nadwagę i męża więc jak naj bardziej można mieć faceta wystarczy znaleźdź odpowiedniego :)

Gość Łooooooooooooooooooooooooooojj
-znaleźdź - jak udało ci się takiego dziwoląga napisać?!;-)

Gość she ona
Wiecie co, nie wiem w jakim srodowisku sie obracacie, ale w moim wszystkie grubsze dziewczyny sa samotne, a faceci z grubaskami jedynie sie koleguja. Kazdy facet chce miec atrakcyjna, szczupkla kobiete i jak ma sie 20/30kg nadwagi, to szanse na to, ze jakis przystojniak zaprosi cie na randke sa minimalne, chyba ze sam ma jakies braki i wie, ze nie moze liczyc na super laske.

she ona W tym wątku jest mowa o normalnym środowisku ludzi inteligentnych i mających więcej jak 14 lat. Blachary i dresiki są na innym forum. :)

Gość she ona
Rozumiem, ze jestes jasnowidzem, tak? Jesli nawet, to slabym, bo ze srodowiskiem blachar i dresikow nie mam nic wspolnego. Jesli mialas okazje bywac w towarzystwie majetnych ludzi, ktorzy wiele w zyciu osiagneli i wypracowali sobie jakas pozycje spoleczna, to zauwazysz, ze 90% zon takich mezczyzn jest bardzo szczupla, zadbana i atrakcyjna. Rzadko sie zdarza, aby atrakcyjny mezczyzna po studiach, z dobra praca zenil sie z grubaska. Na pewno zdarzaja sie takie przypadki, ale sa to wyjatki potwierdzajace regulre. Po co zaprzeczac faktom i udawac, ze grube kobiety sa rozchwytywane przez mezczyzn?

Oj śmieszna jesteś ale domyślam się w jakim zawodzie musisz pracować z tond to twoje wyobrażenie o świecie.

Gość she ona
z tond NIe wierze, po prostu nie wierze:D:D Teraz juz rozumiem jakie srodowisko reprezentujesz🖐️

Ja reprezentuje takie środowisko od którego takie niunie jak ty są zależne :)) Ale widzę że ty urodą nie grzeszysz skoro przed komputerem siedzisz i podniecasz się czyjąś literówką :))

Gość she ona
Literowka? Dobre:D Niedosc, ze totalna analfabetka, to jeszcze zakompleksiona grubaska, ktora wmawia sobie, ze faceci pozadaja otyle kobiety zamiast wybrac sie do psychologa i dietetyka:D A teraz idz napchac sie kolejna micha zarcia, bo to twoj jedyny sposob na radzenie sobie z emocjami. Adios🖐️

Ty masz jakiś problem z emocjami.Dobrze że forum spełnia funkcję terapeutyczna dla takich frustratek jak ty :) Miłego wieczoru życzę :)

Gość ja nie mam

Gość ja mam 170 ok 68kg
i duze powodzenie u facetow;p

Gość dggfgvdf
ja waze 83 kg mam 178 cm, i mam super przystojnego męża za ktorym ogląda się prawie kazda babka, i piszę to obiektywnie,

Gość ja nie mam
up