Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinaaaaaaaaa

cholera czuje sie taka SAMOTNA

Polecane posty

Gość marcelinaaaaaaaaa

mieszkam sama, jestem na ostatnim roku studiow, pracuje na pol etatu, wieczory sa najgorsze bo zazwyczaj siedze sama przed kompem albo tv teoretycznie mam co robic, bo musze napisac magisterke, wiec czytania mam sporo, mam malo kolezanek, praktycznie 2 w tym obie zajete, jedna juz ma meza, wiec czasu dla mnie nie maja duzo wiecej mam kolegow, ale z nimi sytuacja jest skomplikowana, bo kazdy z nich chciaby ze mna byc, a ja do nic nic nie czuje, wiec ograniczylam wspolne wyjscia z nimi w maju zostawil mnie chlopak, z ktorym bylam 5 lat, taka moja pierwsza i jedyna prawdziwa milosc, zalamalam sie i cale wakacje spedzilam za granica pracujac, wrocilam w pazdzierniku i czuje sie tu cholernie samotna;/

Gość marcelinaaaaaaaaaaaaa
w akcie desperacji zamiescilam nawet ogloszenie na internecie, ale nikogo sensownego nie spotkalam;/ dawniej praktycznie co wieczor wychpdzilam z domu, a to na pizze, a to na piwko, drinka, imprezke czy do kina, teraz tak nie mam i zle mi z tym;/ o sylwestrze juz nie wspomne;/

Gość jedjedno pytanie
skad masz kase na piwo i pizze oplacajac mieszkanie i pracujac na pol etatu ?

Gość marcelinaaaaaaa
w tym wzgledzie mialam szczesvcie, mieszkam sama na 2ch pokojach a place jak za jeden zarabiam nieduzo ale mam jeszcze stypendium naukowe teraz oszczedzam i jak pisalam nie wychodze czesto bo nie mam z kim