Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak z tego wybrnąć

Co robicie jak nie chcecie dać komuś swego nru telefonu?

Polecane posty

Poznałam fajnego faceta,ale chcę żeby nasza znajomość rozwijała się bardzo powoli,gdyż on niedawno rozstał się z dziewczyną,a i ja nie jestem pewna czy chciałabym z nim być.Już ostatnio chcał wząć mój nr,ale się ne złożyło.Problem w tym,ze ja nezbyt chcę mu dać,bo wtedy zaczne się pisanie smsów,długe rozmowy,propozycje spotkań itp,a ja nie chcę niczego pospieszać.Jak to zrobić,żeby nie dać mu tego telefonu,ale też go nie zrazić?

Gość zrob mu loda

danie telefonu to jeszcze nic strasznego ale jak na prawde zacznie sie pisanie smsow czy dzwonienie a on wyczuje w tym swoj nie takt to wtedy dopiero bedzie problem na rzie go sadze nie ma i nr mogla bys mu dac

Gość Chopok
prześlij mu swoje zdjęcie jak srasz na kiblu

Zdjęcia też już szukał na nk :O Chodzi też o to,ze nie chcę za bardzo szafować moim numerem,bo mam go od dawna i kłopotem byłoby zmienianie.Kiedyś już miałam taką sytuację,że dałam jednemu kolesiowi,a potem jak nie wyszło,wszyscy jego kumple do mne wydzwaniali :O To skrajny przypadek,ale w sumie nie znam tego obecnego i nie wiem jak się będzie dalej zachowywał

Gość jhkk-0
no jezeli ci sie podba i chcesz utrzymywac kontakt to nie masz wyjscia ;/ daj mu ten nr. ale nie poakzuj wiekszego zainteresowania, i nie zawsze musisz odpisac w czasie i zalezy co ebdziesz pisac w tych esaach a tak poza ttm to jak nie estem zaintersowana, a zazwyczja nie ejstem bo mam faceta, to albocos mu pwoiem, ze mu sie doechce nr., albo powiem prawde, albopodaje zly nr. ;] albo podaje dobry a odbiera tel moj facet ahhah

Gość grizella
raz sie przejechalas to zrozumiale.. ale jak nie masz faceta a ten ci sie podoba..no to nie masz wyjscia P Ponadto moze zupelnie inny facet niz poprzednik..

Gość naprawdę naprawdę
Do cholery!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDĘ

Gość smakunia
ja daje tylko nr zaufanym osoba,nikomu pozatym

Gość pare razy sie zdarzylo
zwyczajnie odmowilam ;) jeszcze dodalam, ze nie lubie rozmawiac przez telefon - co jest najprawdziwsza prawda pod sloncem ;)