Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kliknij na mój topic

Wasze ciąże. Jak to było na poczatku?

Polecane posty

Czy możliwe, żeby w 2 tygodniu ciąży czuć już bóle podbrzusza? Podejrzewam, że teraz mogło się udać, ale muszę jeszcze odczekać na test, bo mam długie cykle. A Wy? Czułyście bóle ?

Gość mnie boli
prawy jajnik. nie cały czas od czasu do czasu coś lekko ukłuje. Sama nie wiem czy jestem w ciązy czy nie.

Bolą mnie troche i są lekko nabrzmiałe, ale to również może być objaw zbliżającej się miesiączki (oby nie). Bóle utrzymują się już od 3-4 dni. Zawsze mnie boli brzuch przed miesiączką,ale jakoś inaczej. Teraz jakoś tak bardziej z lewej strony i zdecydowanie za długo. Ból jest w zasadzie ciągły.

Tak - jest to możliwe. Czuję co jakiś czas maleńki ból..coś podobnego jak zbliża się okres. A wiem,że jestem w ciąży -2óch ginekologów potwierdziło ciąże ( a wcześniej testy ciążowe).

Gość mnie boli
Ciebie z lewej mnie z prawej kto by się na tym wyznał ech

Każda ma inne objawy, ja np kilka dni przed spodziewaną @ miałam strasznie napuchnięte podbrzusze i myślałam że zaraz pęknę, poza tym jeszcze przed testem drażniły mnie zapachy i odrzucało od papierosów, bolały piersi... Różnie może być, czasem są objawy czasem nie...

Liczę, że tym razem się uda. mnie boli: Ty ile czasu próbujesz ?

Gość moim zaniem nie
mozna pomylic bolu piersi przed misiaczka a tym ktory zwiatuje ciaze. Ten drugi jest taki bardziej tkliwy , piersi tak bola ze nawet nie mozna ich dotknac i bardzo sie powiekszaja - nie wiedzielismy ze jestem w cizay jeszcze a maz mi powiedzial ze cos mi piersi urosly. :D hehehehehe Zycze powodzenia ❤️

Pocieszyłyście mnie troche. Pozostało poczekac :)

moim zaniem nie: Ja w ogóle mam bardzo duże piersi 80D. Przed każdą miesiączką mam takie bóle, że płaczę ściągając stanik ...

ja miałam takie same obiawy przed ciążą jak Ty...i tak miałam że przed miesiączką dzień pobolewał mnie brzuch a przed ciążą to tak dłużej i piersi też takie bolące,nabrzmiałe...

Gość mnie boli
A guzik prawda mnie w pierwszej ciąży wcale piersi nie bolały. Prócz tego że czułam się słaba i bez sił (teraz właśnie tak samo się czuję) to nic mi nie dolegało. Wszystkie inne objawy się pojawiły z czasem. Ja się wcale nie staram. Samo się.

Ja się staram , ale do tej pory podchodziłam do tego jakoś na luzie. Teraz zaczęłam się denerwować. Moze to przez te bóle w jajniku. Chwilami pobolewa mnie środek podbrzusza i prawa strona. Najczęśiej lewy jajnik. Właściwie cały czas.

Gość mnie boli
Ile masz jeszcze do miesiączki?

Jeszcze 5 dni.To bardzo dużo.

Gość mnie boli
Ja już jestem 4 dni po. 4 dni temu robiłam test ale pokazał jedną kreskę. Poczekam jeszcze kilka dni i znów spróbuję.

Będę trzymać kciuki. Ja mam teraz zajęcia praktyczne w szkole więc nie będę narazie robić testu. Zrobie dopiero w niedzielę... Jak wyjdzie jedna kreska to kupuje sobie olejek z wiesiołka. Jak wyjda dwie kreski to padnę ze strachu :P

Gość mnie boli
Mnie korci żeby jutro zrobić, ale chyba poczekam do poniedziałku. Jak do poniedziałku nie dostanę miesiączki to już będzie podejrzane lekko.

Kup test i zrobimy razem w niedziele albo poniedziałek rano jak nie dostaniemy @ :)

Gość mnie boli
Mam test. To zróbmy w poniedziałek. Ale nam odwala jakieś grupowe robienie testów :D:D:D:D

Gość Dziewczyny nie nakrecajcie sie
Ja przez ponad rok staran mialal opisywane przez was objawy i za kazdym razem myslalam ze jestem w ciazy... a oczywscie nie bylam. A jak w koncu zaszlam to myslalam ze bede miala normalny okres bo wszystko wygladalo tak samo jak na okres. Nic nowego ani nadzwyczajnego... naprawde ciezko odroznic. Jedyne co to mialam metalicznyc posmak w ustach ale wtedy jeszcze nie myslalam ze to od ciazy. Zycze powodzenia i upragnionego pozytywnego testu.

E tam , nie patrz na to :D Ja jeszcze testu nie mam. Pewnie jak bedę miała to nie wytrzymam i od razu zrobie :P Dlatego kupię dopiero w niedziele wieczorem i zrobie w pon. rano :D

Gość mnie boli
Do dziewczyny nie nakręcajcie się. Ja tam się nie nakręcam tylko od wielu wielu lat miałam okres co miesiąc (w przerwie na poród i karmienie) A teraz jej nie ma. Tęsknie. Nawet już sobie podpaski kupiłam takie odstrzałowe. Szkoda co by się zmarnowały :P

mnie boli: A ja mam nadzieję, że przez najbliższe 9 miesiecy nie dostane okresu i nie zobaczę podpasek tudzież tamponów na oczy :P

ja dostałam okres, a po okresie od razu bole podbrzusza, czasami klucie jajnika, straszne osłabienie, zmeczenie, brak apetytu, brak smaku czy to ciaza ?

Skoro dostałaś okres to chyba nie ciąża, ale dla pewności zrób test z rannego moczu abo test z krwi.

Gość mnie boli
Mnie już wszystko jedno byleby się wyjaśniło bo najgorsze jest taka sytuacja kiedy się nie wie co się dzieje.

Ja już sama nie wiem. Czasem jestem pewna, że się udało a chwilami, że zaraz dostane okres. Chciałabym już wiedziec...