Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to jeszcze będzie trwać

mam prawie 28 lat i życe mi się kończy....

Polecane posty

nie mam nic :-( jestem ama jak palec... chyba się upiłam...chociaz ja przeciez nigdy ni8e piję :-O ale ta pustka i dołujące szczęcie wszystkich wokół zabja mnie, nie umiem dalej żyć, nie chcę... po co? tak sama dla siebie bez sensu...

Nie przejmuj się. Jesteś jeszcze bardzo młoda i całe życie przed tobą.

prosze Cię :-( takie teksty juz dawno przestały na mnie działać :-( ja już naprawdę nie wierzę w miłość :-( ale chciałabym tylko żeby choć jeszcze raz w zyciu ktoś mnie przytulił... nie pamiętam jak to jest jak mężczyzna parzty w oczy, jak dotyka rekę, całuje... chcę tylko żęby ktoś mnie przytuił i troszvczył się o mnie choćby trylko 1 dzien... :-(

spierdalaj paskudo! odrażają mni3e taku8e typy jak ty :-O Kto sięze mną jescz ee napije?

Gość a co pijemy

ja piję wódkę z colą :-O a wy?

Gość Spoko ziomal
hej kobieto a masz jakies kompleksy ze tak piszesz?? zcy tylko codzi o to ze twoi dotychczasowi partnerzy byli do bani??

Gość a co pijemy
no ja mam tylko stado Żubrów, z czego trzy już zlikwidowałem

kompleksy???nie wiem, nie zastanawiam sidk nad tym...smam prowadzed firmę i nie mam czasu na myślenie, ale zaczał sie weekend i już mnie coś dopada :-( jakiś dółmczy cholera wie co :-( co do innych partkerów....nie wie nawet co napisać :-( to wszystko było tak szalenie dawno twemu, ze jużnawet ie pamięatm niczego...

Gość ja chce drinka

Gość a kiedy się urodziłaś

Gość spoko ziomal
ile to jeszcze będzie trwać- zaloze sie ze nie dalas jeszcze zadnemu szansy

Jak nie umiesz przede wszystkim sama sobie radzić to nic nie umiesz! Siedź i płacz (albo jeszcze lepiej pij) do lusterka, tak to wiele odmieni. zamiast cieszyć się życiem i z niego korzystać czekasz na nie wiadomo co bo to wynika z próżności i chciejstwa. Rozumiem ze "we dwoje" raźniej jest ale to nie jakiś priorytet nad priorytety życiowe o czym wielu się przekonało gdy bycie z kimś okazało się piekłem. Jakiem zwykł powtarzać "głową muru nie przebijesz", zaakceptuj stan w jakim jesteś bo nie ma innej alternatywy - no chyba ze chcesz zmienić się w nieradzącą sobie z uczuciami ponurą "babę", jak pijawka przysysającą się do "specyficznych" forów internetowych pełnych podobnych sobie "wypaczeńców" i napawających się w swych małych kręgach adoracji własnymi nieszczęściami. Trzeba być twardym nie miętkim! :) I pamiętaj nic nie jest przesądzone. I dobrze wiem co mówię.

żaden nie chce nawet żadnej szansy ode mnie...omijają mnie wielkim łukiem :-( myślałam , ze dam sobie z tym radę, ale coraz częsciej po prostu mam ochote odezwać się do kogos wieczorem po pracy...

Gość gowniane zycie
zycie jest do dupy, fajne jest dla tych ktorzy maja szczescie , nie mja aproblemow finansowych, nie musza myslec czy starczy im na rachunki, na chleb, mowie to ja 22 letnia dziewczyna.. ktorej sytuacja w domu siega dna;/ oby to zycie dlugo nie trwalo, moglby juz byc koniec swiata ... mam to w dupie

jakoś sobie radziłam do tej pory, od ok.6 lat nie napisałam słowa na ten temat, ale dzisiaj widocznie nastąpiłm ten czas, że juz zatraciłam siebie i nie wiem kim jestem :-(

Życzę Ci aby ten stan nie trwał długo bo wierze że jesteś wartościowym człowiekiem i szkoda by było żebyś do cna wymiękła w tym wszystkim. jutro będzie lepiej, zawsze jest, pamiętaj :)

Gość spoko ziomal
zamiast rozpaczac umów sie z kims z kafe, dowiedz sie cos o nim, tu jest peno samotnych wartosciowych ludzi, nie oczekuj ze to spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba i miej na uwadze ze nie jestes pepkiem swiata i musisz nmiec tez wzglad na innych, a jesli uda Ci sie z kims na tyle zapoznac zeby ustalic wspólne cele i priorytety to do przodu droga kolezanko:D

obawiam się, zęten stan portwa całe moje zycie...od lat nic się nie zmienia :-( i czuję że juz nic się nie zmieni, że cora zbardziej sie pogrązam, nawet nie wiem dokładnie w czym, ale wiem, ze mam już tego dość... czemu nikt nie chce po porstyu posiedzieć ze mną? przytyulić? co muszę zrobuić żeby chocuiaz jeszcze raz w zyciu poczuć życzliwośc i czułośc drugiegho człlopwieka/

Gość spoko ziomal
zacznij z innymi rozmawiac :D

'tu jest peno samotnych wartosciowych ludzi,' osmielam sie zaprzeczyc... jednakze pomysl o tym aby wiecej wychodzic do ludzi... moze to ze nie mozesz sobie nikogo znalezc jest spowodowane zlymi warunkami (male srodowisko, brak czasu) albo faktycznie cos jest z toba nie tak (niesmialosc, brak samoakceptacji ), w ktorym to przypadku moze lepiej sie glebiej zastanowic i cos z tym zrobic. jutro tez bedzie dzien :)

jutro tez bedzie dzien niestety

o ile masz po co wstac rano nie jest tak zle. masz rodzine/prace/znajomych/cos doroboty... to najlepsza ucieczka od takich mysli, tym bardziej ze to o czym marzysz nie jest marzeniem wydumanym.

Gość Sewerrton
Następna osoba doprowadzona przez społeczeństwo na skraj wytrzymałości.

Gość spoko ziomal
bo to polaka wlasnie i zacni polacy:P

Gość jakastakanijaka
jeśli można z chęcią się przyłączę... na pocieszenie lepiej być samemu niż żyć w toksycznym związku i nie móc odejść... pozdrawiam