Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość viktoriazeszcecina

filipinczycy sa falszywi

Polecane posty

Gość viktoriazeszcecina

otosz mieszkam w angli 4 lat jak przyszlam 1 do szkoly zaprzyjaznilam sie z taka jedna dziewczynka annie co zawsze byla sama przyjaznilismy sie 2 lata potem przyszla nowa filipinka i byla niesmiala musialam jei pomagac i wogule i sie do nas wkrecila i potem wrzystkie trzy bylismy przyjaciolkami choc itak jei nielubialami wogule ta filipinka stala sie modnisia prostuje wlosy i jest wredna po 3 latach do szkoly przyszla nowa a ta filipinka wykorzystala to i wmawiala annie niewiadomo co i nakrecila ja i one sie 2 przyjaznily a mnie annie ignorowala i wogule minal rok i poszlismy do gimnazjum teraz w opisie angielskim gg annie pisze tak : kocham moje bzyczki a zwlaszcza ciebie crissy i ciebie amber: crissy to ta filipinka nazwya sie naprawde christiana a filipinka pisze :super bylo na urodzinach kocham moje wlosy sa super kocham cie siorka xxxx: niemoge na to patrzec bo ona ma zniszczone i brzydkie wlosy wogule ma glowe jak dynia i wogule niemyje zebow i mysli ze jest super ;/ i niemozna jei zaufac 2 razy mnie wydala 1 raz a 2 to bylo cos malutkiego bo testowalam ja musze sie przyznac ze niemoge sie doczekac kiedy jei sie ta wiza skonczy i wyjedzie do tego 3 swiata do dzungli gdzie jest tylko 1 lotnisko w stolicy i tylko w stolicy jest internet ale bardzo wolny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować