Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drażnią mnie allegrowicze

Drażnią mnie sprzedający allegrowicze!!!

Polecane posty

Gość Drażnią mnie allegrowicze

Dużo kupuję na allegro ale czasem mam wrażenie, że niektórzy sprzedawcy to półgłówki! Wózek dziecięcy nowy kosztuje 599. Używany 650... No brak słów. Albo nowy kosztuje 530 a za używany chcą 499zł... Za te 30 zł wolę nowy i przesyłkę w tym mam...I żeby to tylko jeden tak się cenił ale nie - co chwilę trafia się kolejny inteligentny. Albo biżuteria "Swarovskiego" która nawet obok oryginalnej nie leżała. Sprzedający natomiast chwali się że bransoletka czy kolczyki za 10,99 to właśnie ta słynna biżuteria i tylko on sprzedaje oryginały. Litości za takie coś powinni karać! Normalnie musiałam to komuś powiedzieć :)

Gość hohoooo
allegro to w sumie taki bazar i kazdy zachwala swoje badziewo jak umie;) ale przeciez nie ma obowiazku kupowania wiec sie tak nie wkurzaj:D jak sie poswieci troche czasu to mozna tam znalezc tez dobre rzeczy w atrakcyjnych cenach

Gość hahahhahaha
No jasne, że powinni się dobrać do portek tym oszustom. Bezprawie i samowola, oszuści i złodzieje rządzą, ich motto - "klient nasza ofiara" Dla złotówki to by nawet goowno w papierku sprzedali, jako rafaello.