Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

PODKŁAD NA SYLWESTRA!POTRZEBNA PILNIE POMOC!

Polecane posty

Witam Wszystkich!Jest mi pilnie potrzebna duża pomoc.Sprawa jest bardzo poważna!!!!!!!!!!!! Otóż mieszkam niedaleko Gdańska a na Sylwestra jadę na koniec polski aż do Krakowa!!! Czeka mnie (najszybciej) 10 godzinna podróż pociągiem!!!Bardzo się tego obawiam,ponieważ jadę do zupełnie obcych mi ludzi na imprezę,nie będę miała też kibla do poprawienia się przed spotkaniem z nimi.Tylko swoje lustro lustereczko. Bardzo boję się że wyjdę z domu,będę świetnie w yglą dać a jak dojadę to zostanie na mnie plama podkładu,rozwalone włosy i rozmazany makijaż-chyba zabiłabym się. POTRZEBUJĘ ŚWIETNEGO PODKŁADU!!!! Moja cera jest idealna ALE nos nie.Mam taką chrząstkę małą odstającą na nosie,do tego nie jest najmniejszy-dość szeroki.Ale te siwe zaskórniki na nim to szczyt najgorszego ;(((((((((((((((((((. 1.Podkład musi być tak bardzo kryjący,by zakryć zupełnie siwe zaskórniki na nosie,rozszerzone pory,przebarwienia(bielactwo) i był jednolity kolor cery.NAJWAŻNIEJSZE TO BY KRYŁ SIWE ZASKÓNIKI NA NOSIE. 2.Podkład nie może "odstawać na włoskach twarzy"- nie może być widoczny. 3.Najlepiej,gdyby był trwały. Trzy rzeczy które podkład musi spełniać. Punkt 1 i 2 najważniejsze-zawsze mogę się poprawić. Aha mam Revlon Colorstay Fond De Teint-najgorsza porażka kosmetyczna w mojej kosmetyczce,nie kryje i strasznie go widać. Mam Lirene Complete Coverage-nie kryje tak jak chcę.Soraya Antybakteryjny Make Up-nie kryje. Jesteście moją ostatnią deską ratunku.Każdy pisze co innego ,ale nie na każdego inaczej działa ponieważ jak kryje to kryje u każdego. Proszę mi dobrze doradzić,revlon ma same dobre receznje a jest beznadziejny,nie kryje i go nie widać. UWAGA JEŚLI KTOŚ NIE MA CIEMNYCH ZASKÓRNIKÓW PROSZĘ BY SIĘ NIE WYPOWIADAŁ BO NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ CZY KRYJE JE!!!

Gość czarna 88
rimmel albo AA

Gość kup utrwalacz do makijazu
to zapewni Ci trwałosc makijazu przez cala podroz

Gość klnąca bardzo
a nie lepiej zrobić porządne oczyszczanie twarzy ? aby nie było tych zaskórników !! max dwa tygodnie goi się skóra po tym, później dobre peelingi, toniki zamykające pory i nie potrzebujesz podkładu który robi maskę na twarzy .

Gość podklad jest dobry problem
jest z Toba....zaskorniki sie wyciska....idz na oczyszczanie do kosmetyczki to nie bedziesz ich miala...poza tym u kosmetyczki mozna tez zamknac rozszerzone pory....jesli masz owlosiona twarz to rowniez woskowanie.... a w ogole to jak mozna do zupelnie obcych ludzi samotnie na drugi koniec Polski jechac? dobrze sie czujesz?

Gość mgfhgfhk
dziewczyno zastanowsie co robisz!!!

Gość KJGHFMG
a w ogole to jak mozna do zupelnie obcych ludzi samotnie na drugi koniec Polski jechac? dobrze sie czujesz? POPIERAM!!!

Gość po co ten pospiech
kalendarz ci się porzestawiał Dzisiaj jest 22 LISTOPADA< a nie 22 GRUDNIA

Gość MJNTGFMDH
W CO TY SIE DALAS WKRECIC PRZEZ INTERNET??? MYSLISZ ZE W KRAKOWIE NIE MA DZIEWCZYN? PO CO CIEBIE CIAGNA Z TAK DALEKA JAK MYSLISZ? LATWA OFIARA I W DODATKU SAMA SIE PCHA!!!

Gość hzjfgndg
jak mozna byc taka naiwna gesia???!!!

Po 1 ja pytam się o podkład a nie o sylwestra GÓWNO was to obchodzi. po 2 idiotko moja kumpela na oczyszczaniach była miliony razy u wielu kosmetyczek i jedyne co od tego ma to dziury w nosie,popęknane naczynka i zaskórniki dalej. Bardzo dbam o skórę co widać ale zaskóników nie da się wycisnąć.I tak teraz jeszcze kupię plastry z Nivea. Owłosione twarzy nie mam buahah żałosne. CZARNULA A DOKŁADNIEJ NAZWY?