Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arachidowa.

czy jestem jeszcze dziewicą fizycznie?

Polecane posty

Gość arachidowa.

Witam. Dość szybko zaczęłam się masturbować, poprzez tzw. "palcówki". Nigdy nie napotkałam żadnego oporu przy wkładaniu palca na jakieś 4-5 cm. wkładam go najgłębiej jak mogę - ale nic nie czuję. Kiedyś podczas masturbacji poleciała mi krew miesiączkowa - przedwcześnie dostałam okres. Nic mnie nie bolało, ani nie czułam poraz kolejny oporu. Czy ja straciłam dziewictwo? Jak to poznać? Czy zdarza się, że w ogole nie ma błony, bądź ego nie czuc? Może jest głębiej? Pomóżcie!

Gość czego was na biologii uczą

Gość Arachidowa.
o krzyżówkach genetycznych, zasadach dziedziczności, tkankach, narządach zmysłowych itp...

Gość Arachidowa.
16

Gość tertgerge
WIesz, jeśli wkładasz coś cienkiego, sama, i jesteś dostatecznie podniecona, to bardzo możliwe że nie uszkodzisz błony. Wiem to z własnego doświadczenia. Kiedyś obawiałam się że uszkodziłam błonę lub jej po prostu nie mam - to na podstawie takich eksperymentów jak twoje - a jak przyszło co do czego to okazało się że mój partner nawet nie mógł tej błony przebić za jednym razem a każda próba kończyła się silnym krwawieniem, nawet lekarz radził przecięcie w gabinecie. A przecież wcześniej największy przedmiot jakim się bawiłam, to świeczka. :)

Gość Arachidowa.
jestem humanistką; biologia,chemia, fizyka - to dla mnie czarna magia. przepraszam za błąd.

Może masz taką elastyczną. Ja też nie czuję oporu, a ginekolog twierdzi, że tę błonę mam :P

Gość Arachidowa.
a ten okres...? wie ktoś z Was/Państwa co mogło go spowodować?