Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasoiejednajajajaja

prosze o radę bardziej doświadczone staraczki.

Polecane posty

Gość takasoiejednajajajaja

proszę o radę co powinnam zrobić otóż bardzo chciałabym miec dzidziusia. kilka mcy kochalismy sie z męzem bez zabezpieczenia i niestety nie pojawiły sie upragnione II kreseczki. poszlam do gina zrobiłam usg ( wszystko w porządku) morfologie ( wyniki dobre), prolaktyne ( 265 mIU/l ) testosteron (1,5 ng/ml). gin powiedział mi ze prolaktyna jest w normie ale testosteron bardzo podwyzszony i przepisała mi tabletki diane 35 , duzo slyszalam zlych opinie na temat tych tabletek i chcialam by wypisala mi cos innego ale stwierdzila ze to ona jest lekarzem, cytologia wyszla mi ACUS czyli tez niby nie najlepiej ale dała mi na to tabletki dopochwowe przeciwzapalne chociaz nie stwierdzila podczas badania zadnego zapalenia, w necie przeczytalam ze taki wynik cytologi moze byc przez to ze zle sostala ona pobrana. na koniec mi powiedziala ze na minimum rok lub dwa moge zapomniec o ciazy i dziecku, nie wiem co to mialo znaczyc ale jestem mega zdołowana i chyba zmienie lekarza a co wy o tym muslicie?

Gość Zmień lekarza.

Gość I nie używajcie lubrykantów.
Nawet śliny. Zmieniają pH środowiska pochwy i plemniki najzwyczajniej w nim giną.