Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramba.

własnie byłam na księżycu w nowiu.

Polecane posty

:D

Gość mi kasy by zal bylo
slyszalam ze to niezly chlam

najbardziej pociągam mnie Jacob :classic_cool: mniam. po ścięciu włosów of course.

coś ty :D mi się podobało 😍

ogólnie b. romantycznie :) i jaka akcja :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrronki
Byłam na filmie z 2 gwiazdami. Brakowało jedynie Colina Farrela - czy Farrel jest gwiazdą pyta Neil Jordan? No nie jest. A on czy jest wybitnym reżyserem? Nie , nie jest. Jest KASOWYM reżyserem. Był bo teraz jest żebrakiem. I jest SŁAWNY bo kręcił dla WYTWÓRNI HOLLYWODZKICH. Ale dla jakich? Tego nie wie nikt. Czy tak powinno być? Kiedyś tak było, a później nagle się zrobili sławni reżyserzy, którzy kręcą nie wiadomo gdzie, za co, po co. Taki Jordan na przykład. Skąd on wziął scenariusz do swojego ostatniego horroru? Jakiż to był wartościowy dramat psychologiczny, suspense dosłownie - rybak i syrena. Thriller psychologiczny... dosłownie ... ileż on mógł na tym zarobić? pewnie 200 milionów. Tyle co THIS IS IT, nie? A kto nakręcił THIS IS IT? Czy tego nie mógł nakręcić Jordan? No w sumie... tam nie było co kręcić to tylko montaż. Ale może było coś też w tym stylu, a nie tylko w Londynie i w Londynie...

Gość 1121
wrrrrrrrronki, Twój styl pisania jest tu już znany

Moim zdaniem gdyby Jordan był Amerykańcem to by się na telewizji skończyło. Jedyny jego film kinowy byłby to Księżyc w Nowiu. A tak? Jest wielkim Jordanem w irlandii, a w US jest nikim. A dla jakiej wytwórni on kręcił film? Swój ostatni hit kasowy dosłownie. No to powinna wiedzieć Alicja Bachleda bo ona się znała na wszystkim. A najbardziej na...CUDZYCH facetach.

Gość det
no toście sobie dziewczyny pogadały :P

Gość
przechodziłam wczoraj obok kina, gdzie tłumnie czekały w dłuuuugaśnej kolejce rozentuzjazmowane nastolatki (przedział 12-18), co skutecznie obrzydziło mi film :D

A teraz zadam wam taką zagadkę bo Robeert Pattison , który JEST GWIAZDĄ ZMiERZCHU czyli gra w filmie ZMIERZCH, który jest hitem i wszyscy szaleją na punkcie tego filmu jest z tą aktorką , która tam gra Kristen Stewart. A z kim jest teraz gwiazda COLIN FARREL? Oto zagadka. Z KIM ON JEST TERAZ? Chyba z babcią. No dosłownie :(

Gość asa marija
u mnie w rodzinie to już 12 letnie panny są zakochane w tym Patisonie :-O ksiżkę w nowiu to już przeczytały po obejrzeniu zmierzch mam w rodzinie jeszcze dwie 14 letnie fanki i dwie 16 letnie mają juz chorobe psychiczną na temat tego Patisona i filmów szoj normalnie, piszczą jak zobaczą zdjęcie :-O

No to teraz porównanie 2 gwiazd : 1. Farrel , który grał w ... i po tym filmie został gwiazdą. (czyli po którym?) 2. Alicja Bachleda - gwiazda po filmie TRADE - sukces kasowy i wygrana box office 2008 w USA. Dosłownie :(

Gość
a ja oglądałam Zmierzch :D w celach poznawczych Nie przejmujcie się nastolatki, wydaje się Wam może, że dorośli nie rozumieją fenomenu sagi - a ja Wam ręczę, że za kilka lat będziecie się śmiały z Pattinsonomanii :classic_cool: to mija z wiekiem

I w sumie Bachledka jest lepszą gwiazdą bo za swój film gwiazdorski TRADE - 2 nagrody, a Farel - za swój film Aleksnader - Złota Malina. I co dalej? Dalej przełom. Ale czego- Dunajca? Niektórzy ludzie chcieliby coś widzieć - np. ja robiłam pracę w takim parku i niektórzy widzieli w ścieku wodnym , który tam płynie PRZEŁOM DUNAJCA. Albo mają takie oczekiwania. A w sumie jedyne co im mogę zaproponować to żeby sobie zobaczyli syf, który sami zrobili. No - kiepskie porównanie, ale... czasem... No niemniej wina jest moja - to ja mam złe zdjęcia. Zafałszowane :(

wiecie kiedy by sie tę Bachledę dało uratować - Z WSZYSTKIM. Gdyby w US był Polak i nakręcił tam to TRADE. W sumie nie wiadomo czemu nikt z Polaków w US nie kręci. Nie musi być zaraz Polański - absolutnie. Po prostu polski rezyser, 2 JAKIEŚ NAGRODY - i tak powinno być i wszystko jest do uratowania z dzieckiem lub nie. Ale Trade niemiecki po Mili Jovovich. AMEN :( nic nie jest do uratowania - wszystko na kłamstwach od początku do końca i tyle :( I jak to uratować? :(

zabiłam matke i jej zwłoki rozkładają się pod wersalką :-( siedze i pisze , nie biore juz psychotropów jestem Bachleda Curuś i liże fajfusa Colinowi :-(

Nawet nie musiałoby to być NIE WIEM CO - ale grała w Polsce w wielkich filmach i MIAŁA ZAGRAĆ w takim razie cokolwiek z Polakami w US. Jakimikolwiek, gdziekolwiek czy mieć jakieś układy. Nic. No to żegnaj US a dalej? Cisza :( co może być dalej? Ja nie wiem, ale jedno wiem - Jordan i Farel nie są obywatelami US i mają to w tyłku. Ciekawe czemu? Farel może jeszcze, ale to tylko ze względu na granie u Niemców ewentual w US i tyle. Może kiedyś wielki powrót - za 10 lat. A co w międzyczasie? A Alicji dadzą czas żeby sobie ułożyła życie pewnie czyli facet następne dziecko i tyle. Może w Szwajacarii jak mówi po niemiecku, a jak nie to w samolot do Polski , masz mieszkanie i rób se co chcesz. Np. se je opłać. Tyle już chyba rodzina zrobi. No bo co jeszcze można NORMALNIE wymyślić? Nic :(

Mnie sie wydaje, że wiecie - jak sobie życie ułoży to dobrze, tu ma mieszkanie może sprzedać - przecież to masa kasy, na początek ma. Co dalej? kogo to obchodzi. Kochankom powie, że mieszkanie sprzedał i tyle. Kto to sprawdzi? I tak to sprzeda bo kto to utrzyma. I koniec. Powie, że pieniądze wziął Farel albo coś tam. Zalezy co dalej. Dziecku się powie, że matka umarła przy porodzie i tyle. Że nie wiadomo kto był jego matką. Po prostu ojciec się z kimś przespał i znaleźli dziecko na progu. Czasem tak robią... Ja myślę, że tak to będzie. I wychowają je razem z dzieckiem Mimi Driver. Jedno nie ma matki, drugie ojca i koniec.

Powiedzą mu, że zrobili testy na ojcostwo i wyszło, że faktycznie jego dziecko. No to sie przyznał bo to już ma takie życie. Ale jak będzie go wkurzało to dziecko to powie, że je miał na mrozie zostawić . Albo że se matki ma szukać. I tyle :(

Gość do wrrrrronki
Dlaczego uczepiłaś się Bachledy? Większość tematów zakładasz o niej, analizujesz, dopisujesz historię,po co?

Mnie sie wydaje, że ona zrobiła taką rysę, że o tym sie będzie mówić, że to było wielkie nazwisko polskie, a Boże - jakaś głupia góralka i tyle. No mimo wszystko można powiedzieć, że polskie wielkie nazwiska mają plusy i minusy, ale właśnie całość polega na tym, że choć byli sprzedawczykami to durniami - nigdy. Coś mogło im się nie udać, coś naszabrowali, ale takie coś? I mieli pomysły rózne - zawsze. A Alicja? Tak jakby mózgu nie miała i tyle :(

Wiecie co - gdyby jej wujkiem był Andrzej Wajda to jeszcze może OD BIEDY powiedzieć, że ma bogatego wujka i na tym sobie próbować karierę robić bo niby na czym? Że grała u Wajdy i w tych Wrotach Europy? No co wy. Cały czas jechała na bogatym wujku w Polsce. Jakby był właścicielem telewizji - o to by jej uznali. Albo jakby teraz grzecznie poszła w hotele. No ale to by musiała rodziną być, a nie jak to w Polsce rodzina, rodzina a jak sa kłopoty to nikt się nie zna. No wiecie co? Wielka rodzina tak sie nie zachowuje :(

No to teraz jak bogata rodzina i wszystko dzięki temu na zachodzie to trzymamy się tego i do rodziny, do wujka - Zbigniewa Solorza dosłownie w telewizji i niech se tam prowadzi Dzień Dobry Ameryko czy coś tam. Albo robi co chce. Jak mieszkanie zamieni na mniejsze to na początek jej starczy , a dalej? A kogo to obchodzi i tyle. Niemcom jak znam życie też obciachu robić więcej nie będzie i tyle :( Jak pomogą to Anji Rubik bo w modelkach mają interes, a w aktorkach nie. A jak ją przyjmą (Bachledę) to wszystkie niemieckie aktorki im włosy z tyłka wyrwą, że żadnej w Hollywood nie chcą promować, ale Bachleda u Jordana. Jakaś z Polski. No i co za życie. Może nie chce być modelką? Nie wiem. Modelką jakąś tam mogłaby być, ale uważa, że jest za sławna pewnie czy co. To już jest choroba psychiczna w takim razie bo zostają jej ciuchy i katalogi niemieckie. Ale pewnie nie chce i tyle. No to zostaje Rubik i tyle. W razie jakbyście się rzucali i tyle :(

No i to zależy co zrobi bo jak tam zostanie w tych niemieckich katalogach - a to wiecie dobry fach bo to do śmierci tam możesz kiecki przymierzać - ale anonimowo - to może być. Do Polski jej nie wyślą , nie musi się martwić, rodzina po cichu musi ją wspierać, coś tam dostanie. A rola w filmie jakby coś dostała? To tylko w Europie. Czyli zostaje Szwajcaria czy Francja. Ale to już koniec w sumie z tymi katologami czy bo ja wiem... jakby się to tam przydało to mogłoby być. Nie wiem jakie tam są reguły. Ale do takich katalogów to pasuje ona, nie? Taka ładna itepe. Mówić nic nie musi. Mieszkanie se znaleźć i na czarno robić.

No to ja myślę, że to jest Ok praca i tam w Szwajacarii czy jak gdzieś się języka nauczy to se może grać. Jej życie prywatne nikogo nie interesuje. jak tego nie doceni to jest głupia i tyle. no a wszystko i tak, że Farel dziecko bierze. No i zostaje liczyć, że życie sobie ułoży - najlepiej w Szwajcarii czy w Polsce? No nie wiedzą. W Szwajcarii jst OK czy Francji - jak chce może się uczyć francuskiego. No pewnie lepszy byłby hiszpański i gdyby znała ten hiszpański to może jeszcze coś by tam kiedyś wykombinowali i nawet lepiej by było. Ale francuski tez może być z powodu Szwajcarii i tyle. Bo wiadomo w jakich łachach chodzą Szwajcarzy i tyle :(

No ja myślę, ze to jest wszystko OK. Ciekawe ile lat ma ta Anja Rubik. Ich zdaniem też za dużo sobie myśli. Heid Klum i tak nie będzie a ta ma 4 dzieci. To się rzadko zdarza. A aktorki by potrzebowali takie jak Heidi albo żadne. I tyle :(

Ale powiem wam, że jak się zaprzyjaźni z Polańską to nawet lepiej że ten francuski będzie umieć. Bo sie musi uczyć - co jej pozostanie. Jak dobrze jej w Niemczech pójdzie to w Paryżu przyrobi i tyle. Do Polski do rodziny może jechać do US już nie. MOJE ZDANIE. Że już nie pojedzie do US bo tam nie ma żadnych znajomych Polaków - no tak by mi to pasowało. Nie wiem zreszta... nie znam gadziny :(