Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plomyczek szczęścia

Czy są osoby które przed slubem nie były pewne ze to jest ten jedyny?

Polecane posty

Myślę, że Łukasz cię kocha ale poprostu tego nie mówi. Jak czytam twoje posty to odnoszę wrarzenie, że masz jakąś awersję do słów miłość, kocham cie,... Łukasz Cie kocha na sete, jest ojcem twojego dziecka tylko obawiam się, że kiedyś na pierwszy plan wejdzie chemia do innego faceta i Łukasz zostanie sam. Chyba, że Łukasza kochasz ale nie nazywasz rzeczy po imieniu :P

"Łukasz Cie kocha na sete, jest ojcem twojego dziecka" Eeeee... nie mamy dziecka:) Wiesz, ja również rozróżniam przywiązanie a uczucia wyższe... jest jeszcze jeden powód dla którego się pobraliśmy...ale tego lepiej nie pisać bo zaraz "orędowniczki" dojrzałych decyzji na mnie naskoczą a po co mam się denerwować...

nie żelku, dlatego ze albo nie masz rozumu albo jesteś zagorzała katoliczką i nawet nie wiesz co to przyjaźń i oddanie-gdy ja byłam w tym bagnie zupełnie inaczej rozumiałam podstawowe uczucia i pragnienia...trudno rozmawiać z kimś kto próbuje się powyzywać na rozmówczyni za swoje niepowodzenia,bo jak na razie od ciebie wyczuwam tylko chamska ironie...tyle.

Gość ciotka_jokera
Złotowłosa, pierś się Ci ubrudziła... 🖐️

Sory, niedoczytałem :> To Ty cholernie bałaś się samotności skoro otwarcie mówisz, że nie łączy was miłość tylko przyjaźń i oddanie ? A pożądanie, pragnienie bliskości, gorący namiętny seks z tą i tylko tą osobą, nie było tego ? Wziełaś z nim ślub, żeby pokazać tamtemu ?

A kto i gdzie powiedział ze nie ma namiętności i "gorącego seksu"?? I dlaczego jak ktoś mówi miłość myśli zaraz seks? Bo odnoszę wrażenie ze bardzo łatwo jest pomylić popęd z uczuciem...

ech...dobra to zmykam...Nie wiem jak się celebruje miłość seksem,seks choć przyjemny kojarzy mi się jednak tylko z ziemskimi uczuciami takimi jak pożądanie... Dziękuje za rozmowę, tym co chcieli ja ze mną przeprowadzać...

Gość gfdgfgfgfgf
I dziewczyna dobrze zrobiła. Ja wyszlam za maz z milosci i co teraz mam? Jedno wielkie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!