Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaalina

jak wytłumaczyc chłopakowi że nie chce pozycji 69..bo się wstydzę swojego ciała

Polecane posty

Gość karolinaalina

Gość kopniaczkiem do przodu
sprobuj nie pozalujesz a jak go kochasz i on ciebie nie pownniscie sie krepowac sibie nawzajem

Gość karolinaalina
Hmm a wy tez tak macie? no ja nie moge się przemóc;-(

Gość karolinaalina
jak mu wytłumaczyć to w miare normalnie że nie chce tak..

a co ci się w twoim ciele nie podoba? co jest takiego "anty", że akurat ta pozycja cię krępuje?

Gość sliterii
Jeśli ta pozycja Ci nie odpowiada to lepiej daj spokój. W końcu to ma być przyjemność a nie jakiś stres. Jest także możliwość, że skoro o niej myślisz to podświadomie jej pragniesz. Etedy nic na siłę ale powolutku do niej się posuwaj. Nie ma się czego bać - wszystko jest dla ludzi i jak ją poznasz może sama jej zapragniesz...

nie podoba mi sie ogólnie wszystko i tamte okolice tez. i krępuje mnie to czy tam brzydko pachnie, co prawda dbam o higiene ale wkońcu nikt nie kąpie się co 5 min..

Próbowałas kiedys?? Póki nie spróbujesz,nie mozesz mówic,nie nie chcesz.To wcale nie jest takie złe :D Nawet przyjemne :P

raz chłopak zrobił mi minetke, było super lae i tak ciagle myslałam czy jemu jest przyjemnie..tzn czy tam pachnie czy nie i jak jestem wilgotna to on musi tez to "smakować?

Gość sliterii
I to ciągłe myślenie o tym nie pozwala się wyluzować i odczuwać co si winno. Wiem, łatwo powuiedzieć nie myśl. Najlepszym sposobem - weźcie razem kąpiel i po niej zaraz zacznijcie to robić. Powoli przekonasz sie, że ten zapach upojnym jest bardzo, a smak spermy też można zaakceptować i polubić.

Gość normalnie w szoku jestem
Karolina a on robił Ci kiedykowiek minetke? Bo może lepiej zacząć od tego a nie od razu na głęboką wodę i 69. sliterii ma rację - wspólna kąpiel i nie będzie obaw, że coś śmierdzi lub nie ;)

Gość a ja Cię rozumiem
ja się też nie mogę przemóc do pozycji 69. Z niczym innym nie mam problemu, ale akurat ta pozycja mnie krępuje i już. Więc powiedziałam mojemu facetowi normalnie, że go kocham, ale żeby nie wymagał ode mnie tego, bo nie czuję się w takiej sytuacji komfortowo, a przecież chodzi o to, żeby było przyjemnie. A nie żebym ja się czuła skrępowana. Niby zrozumiał, ale i tak co jakiś czas do tego wraca i muszę tłumaczyć od nowa ;)

Gość ja też nie lubię
wolę dawać niż brać, przy 69 nie mogę się skupić, jest mi niewygodnie i nie lubię że penis odchyla się pod dziwacznym kątem, trudno wziąć go do buzi nie nadwyrężając sobie karku.... ta pozycja jest do bani

A ja i mój facet uwielbiamy 69!!:D Tylko w tej pozycji jak narazie udaje nam się dojść w tym samym momencie - uczucie nie do opisania!! A powiem Wam, że też mam trochę kompleksów ale zostawiam je na korytarzu i nie biorę ich ze sobą do sypialni! Bo wtedy to nie miałabym żadnej satysfakcji z seksu.

Gość szczery do boluu
a ja sie zgadzam, ja sie poce szybko mimo dobrej higieny a kiedys robilem minetke spoconej dziewczynie i bylo strasznie, to nie tyle cipka smierdziala ile pot na pachwinach itp :( dlatego najlepszy jest sam seks bez orala

o to widze że troiszke jest tych osób co sie wstydzą tej pozycji..no i szkoda że faceci sie nie wypowiadaja bo to ich zdanie tez jest wazne..

Pozycja 69 jest chyba najbardziej przereklamowaną i beznadziejną pozycją. Skoro to Twój facet,a nie obcy fagas to chyba nie powinnas mieć problemów z mówieniem tego co czujesz.

Gość Motylek w klatce.
Kochana!! To, że cipka śmierdzi to normalna sprawa- taka już jej natura. Chociaż ja uwielbiam zapach mojej :D A teraz moja droga powąchaj fiuta faceta!! On śmierdzi dużo gorzej niż Twoja cipka!! A więc do dzieła! A jak się krępujesz to powiedz na wejściu "Ale Ci śmierdzi, ale wytrzymam, bo chcę Ci sprawić przyjemność" i wtedy on najwyżej też Ci powie, że Twoja śmierdzi i będzie śmiesznie :D:D Lol trzeba do tego na luzie podejść :D

Gość motylek moze
dlatego cipka ci smierdzi ,bo siedzisz w klatce i sie nie myjesz :P A tak na powaznie,nie wyobrazam sobie obciagac facetowi fiuta ,ktory smierdzi :O :O Jezeli mycie nie pomaga i nadal wydziela sie niemily zapaszek to znaczy,ze cos jest nie w porzadku i nalezy isc do lekarza , albo kupic dobry plyn do higieny intymnej :classic_cool:

Gość Motylek w klatce.
Ale to nie jest niemiły zapaszek tylko specyficzny zapaszek! A niektórzy mówią, że to smrodek. Każdy fiut śmierdzi tak samo, nawet umyty. To zapach piżma. Osobiście go nie znoszę, ale czego się nie robi dla ukochanego :D

Gość nieprawdaaaaaa
zapach intymny zalezy od zmyslow partnera... to jest tak, ze jedna/en bedzie czul niemily zapach z tych narzadow, a duga/iego bedzie ten zapach podniecal... kwestia odpowiedniego doboru;)

Gość Martynkoska_23
nie musisz się przełamywać jeśli chodzi o tą pozycję, jak już zostało wspomniane seks ma być przyjemnością dla obojga partnerów a nie źródłem stresu i obaw. Pomalutku przekonujcie się do seksu oralnego, współna, długa kąpiel, delikatne pieszczoty, lampeczka winka i będzie ok. Dodam, też nie lubię tej pozycji, ludzkie ciało nie wygląda wtedy korzystnie, filzologia człowieka pokazana jest jak na dłoni co dla mnie jest aseksualne. I wcale się nie zmuszam bo i po co? Bo ktoś sobie wymyślił, że to jest mega wyrafinowane i sexy, proszę cię...rób to co lubisz

Gość amozeto
to zaproponuj 96

zawsze róbcie to po wspólnej kąpieli Specyficzny zapach genitalni dla doświadczonych kochanków jest bardzo podniecający bo wiąże się z przyjemnością bzykanka a do tego żebyś została dobrą kochaną musisz pozbyć się stresu z tym związanego a zająć się z odbierania przyjemności z tej pozycji