Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi80

odczytalem jej esemesa co o tym mam myslec.pomocy

Polecane posty

Z moja dziewczyna ostatnio byl ciezkie momenty zdradzila mnie ale jej to wybaczylem ale mysl powracala jak bumerang. Momentami sie nie ukladalo i ostatnio odczytalem z jej telefonu esemesa od kolezanki o takiej tresci,, wiesz ze bardzo cie kocham zobaczysz i ty bedziesz kiedys szczesliwa ,, Byl to dla mnie szok zrobilem jej awanture bo wiem od niej ze ma sklonosci do kobiet ale twierdzi ze w kobiecie i tak by sie nigdy nie zakochala i ze to mnie kocha .Tlumaczyla sie takim czym ze to jest jej dobra przyjaciolka i napisala tak do niej z grzecznosci ze ja kocha a tekst ze bedziesz kiedys sczesliwa chodzilo jej o to ze kiedys nam sie ulozy .Sam nie wiem czy jej wierzyc co o tym myslicie

Ty się nie martw, że przyjaciółka jej pisze, że ją kocha, bo baby tak mają. Ty się martw, że laska, która przyprawiła Ci rogi teraz żali sięp przyjaciółce, że nie jest z Tobą szczesliwa :P

bo chcialem ja po tym zostawic jak zdradzila a ja sie wachalem prosila blagala zebym pozwolil jej zostac i tak z 3 razy byly takie momenty ze chcialem zeby sie wyprowadzila ode mnie

Gość ostatni wolny nick
Tu mnie znajdziesz:) www.przelecmnie.pl/?ref=100161 Zapraszam kotus:*

zapewniam cie, ze wyznanie przyjaciółki nie jest groźne.przyjaciólka chciała wyrazic w ten sposób to ze zawsze moze na nią liczyc.to "kochanie" to jest takie bardzo podobne do kochania siostry. nie doszukuj sie.

Gość ja powiem tak ....
no i co w tym złego że napisała do przyjaciółki że ją kocha kobiety tak często do siebie mówią a mają na myśli siostrzane uczucia a nie homoseksualne .....i przecież nie napisała że jest z Tobą nieszczęśliwa a tylko że ma nadzieję że tamta będzie kiedyś szczęśliwa ...robisz wielkie halo o nic wg mnie :D

Gość minikoliko
ja mam tak z przyjaciółką że mówimy sobie że się kochamy mimo iz mamy facetów;]

Gość ja powiem tak ....
a na drugi raz nie czytaj nie swojej korespondencji bo później głupie myśli chodzą po głowie :D

Gość minikoliko
może nie dajesz jej szczęścia? nie okazujesz tego . w sumie ie dziwie ci sie jak cię zdradziła, ale jeżeli zdecydowałeś się być z nią dalej to okaż jej trochę miłości.