Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzenie siega zienitu

przestancie straszyc swinska grypa!! a Wy ludzie zacznijcie myslec

Polecane posty

Gość wkurzenie siega zienitu

mam dosyc nagonki, trwajacej od kilku dni w mediach!!! a ludzie jak slepaki, co im media podsuna to belkocza!!! dwojka wczoraj katowala programem, w ktorym grypa zabila tyle osob, w kazdych waidomosciach informacjach itd, ciagle to samo, swinska grypa atakuje to prawda, z tego co pisza, mowia, choruje kilkadziesiat tysiecy osob w Polsce, a zmarlo 8!!!! czy te liczby cos Wam mowia?? to, ze na zwykla grype we wczesniejszych latach zmarla wieksza ilosc osob? ze grypa ta nie jest az tak grozna jak wam wmawiaja! afera o szczepionke... do cholery czy wszyscy szczepiliscie sie wczesniej na grype zwykla? a teraz wystarczy wyemitowac troche programow i nagle wszyscy sie rzucaja - a dlaczego>? bo nie ma szczepionki! a gdyby byla?? nie byloby afery, nie byloby tez takiego oblezenia

Gość i znowuuu ze wzrost

Poprostu nie umiem wyrazić tego jakim trzeba być debilem,zeby cos takiego napisac. Jak chcesz to umieraj, ja tam chce szczepionkę.

Gość OTO MOJE PASJE
Pani Smakowita lecz się na świńską grypę, bo na mózg już za późno! ;]

Gość hr Rozpór Trzepiekoński
mnie się od tej grypy już ogon zaczyna kręcić

Gość ja sie 5 dni się męcze
temperatura skacze 37-39 co godz, przechodze męki zwłaszcza nocą. według lekarza mam zapalenie krtani- antybiotyk... Jak wpisałam w wyszukiwarke, tę chorobę, to wszystko sprowadza się do zapalenia płuc ! Już nie czytam nic bom załamka 😭 Jak padne to trudno 🖐️

Gość nie podszywaj się

Ja się nie szczepię :D W końcu u nas szczepienia będą przeprowadzali spece, co już zabili kilku bezdomnych ;]

Gość smakowa naucz sie czytac