Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czymozesietakzdarzyc że...

istnieją ksieża, którzy są...ATEISTAMI?

Polecane posty

spotkał ktoś w Polsce księdza ateistę? Są tacy kapłani w ogóle? Jest to możliwe - jak uważacie. Rozmawiasz z takim a on Ci mówi - a nie ma żadnego Jezusa. No jakiś tam Bóg , ale Jezus Chrystus. Jak już to człowiek to był. Jaki kapłan może powiedzieć coś takiego. Moim zdaniem kapłan ASTRONOM. Naprawdę. Wasze zdanie?

Gość Gangbang Miszczu
Nie interesuje mnie to 🖐️

Gość fsafdsafsa
raczej nie spotkasz takiego księdza a na pewno nie powie takich rzeczy ( nawet jeśli tak sądzi ) obcej osobie !!!!

Gość pewnie bywaja
ludzie potrafią odstawić każdą hipokryzję jeśli widzą w tym swój jakiś cel, więc pewnie znajdzie się jakiś fałszywiec hipokryta nawet tam gdzie nie jego miejsce i potraktuje to jako zawód i sposób na życie a nie jako powołanie, potrafi oszukać wszystkich

No ja nie wiem. Niektórzy żyją jakby Boga nie było i idą do piekła. Coś bym wam napisała, ale kiedyś wam napiszę - dziś nie. Ciekawe ilu ksęzy do piekła teraz trafi. Dużo. Za spowiedź idą do piekła przede wszystkim. teraz już nic się ogólnie nie dzieje z rzeczy nadprzyrodzonych bo jest ta spowiedz. A ta spowiedz... Boże święty co za bezsens. Jak już się coś dzieje to tylko ze względu na to, że ktoś przez złą spowiedź może coś tam i to nie jest jego wina. Jak jego wina to nic, ale jak nie jego to jeszcze coś tam... i takie rzeczy.

:( Ps. Ja myślę, że księża mogliby się żenić do dziś ale Boże jak oni są bogaci w porównaniu z protestantami. I czemu protestanci nie mają spowiedzi? Dziś rano to wiedziałam i ...zapomniałam. :( Muszę se zacząć spisywać to i siamto. Acha już wiem - bo mogą się spowiadać Bogu bo jest Najwyższym Kapłanem. Na tej zasadzie im ta spowiedz wyleciała :(