Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja2222

Co sądzicie o dziewczynach, ktore czesto imprezuja??

Polecane posty

Gość anastazja2222

Gość 21typ
nie lubie takich

Gość dzidzetta
ja czesto imprezowalam ale teraz jak mam swoja rodzine wole cieply dom

Gość PorządnyPrzystojny
Ja się trzymam z daleka od takich, nie mam o nich dobrego zdania.

Gość anetkaImprezowiczka
A ja tam lubie poszalec na imprezach ze znajomymi nawet 2-3razy w tyg, tzn, ze jestem pusta?

Gość mało inteligentne bez ambicji

Gość pikoz
Ja tez trzymam sie od takich z daleka.

Gość kalarrepa
Nic nie sądzę, po prostu lubia imprezować, to imprezują. Jesli wywiazują sie ze swoich obowiazków i nie cierpia na tym inne dziedziny jej życia, to co mi to ma przeszkadzac?

Nie jesteś pusta bo każdemu wolno. No gdybyś jednak co imprezę miała innego chłopaka to ja nie wiem

Gość choholudek
moja dziewczyna kiedyś dużo imprezowała...non stop tylko imprezki...nawet i 3-4 razy w tygodniu...Odkąd jest ze mną trochę przystopowała...nie wiem czy po prostu dojrzała, czy to tylko zostało u niej chwilowo uśpione...Ale powiem, że kiedy wychodziła i imprezowała to mnie to denerwowało...Nie byłem z tego powodu zadowolony...starałem się tego po sobie nie pokazywać.

Gość kalarrepa
Jedyne, co do czego bym miala wąty, to jak te imprezy zawsze oznaczją upicie się. Bo to jest dla mnie patologia. Jedno-dwa-trzy piwka ok, ale więcej to dno

chocholudek Ja tam chodzę na imprezy czasami z taką kumpelą co ma chłopaka. Po prostu chce się rozerwać ;) A jak już jakiś chłopak chce zaczepić to podchodzę i po sprawie :P

Gość heniorek
baba pijana dupa sprzedana.Potem na drugi dzien nie wiedza od czego ich bola cipy!

Gość kalarrepa
Konkretnie to chodziło mi o upijanie się, a nie o upijanie się kobiet. Pijany chłop to dla mnie też odrazające zjawisko, tak samo jak pijana kobieta

Gość bozenkatereska
My tam imprezujemy jak mamy okazje. Pijemy tez i dobrze sie bawimy. Poza tym normlanie studiujemy i robimy to na godnym poziomie. Nie rozumiem dlaczego upicie sie jest dla kogos dnem. ;| My to lubimy i to robimy,dobrze sie bawimy i mamy wy****ne na co to inni powiedza..wsumie malo kiedy pamietamy co mowia haha no,ale to juz szczegol. xD Imprezy godne sa! ;D

Gość sam niewiem 34343
Kiedys nie do pomyslenia od jakiegos czasu . Zajebiste fajne i zywe laski .Zadnej dretwoty i nudy. ALe to zalezy od charakteru

Gość bozenkatereska
Nieraz nawet nie pamietam z kim sie przespalam :D Ale ogolnie lubie imrezowac, zwlaszcza po calym tygodniu nudnych wykladow na uczelni

Gość bozenka_i_tereska
hej hej prosze sie nie podszywac ;D tak sie nudzi? to gratuluje rozrywkowej osobowosci xD Wyklady na uczelni sa bardzo ciekawe wiec sie nie imprezuje by sie rozerwac z tego powodu :P a co do seksu to nawet nie komentuje. moze ty tak robisz?:D

Gość b_i_t
gratuluje. :)

Co sądzicie o facetach, którzy często imprezują? Pytanie z cyklu dla idiotów z debilymi i wulgarnymi odpowiedziami. Wiesz my nie chodzimy na impry, siedzimy w domu i szujemy kapcie dla naszych panów i władców. Nie wiem co ma być gorszącego w pójściu ze znajomymi do klubu i wytańczeniu się i wybawieniu. A faceci to pewnie nie chodzą. A zresztą te durne i wulgarne odpowiedzi to od tych samotników co tylko siedzą w soboty na kafe bo nie mają przyjaciół :P

Gość pikoz
"A zresztą te durne i wulgarne odpowiedzi to od tych samotników co tylko siedzą w soboty na kafe bo nie mają przyjaciół" gdzie ty widzisz wulgarne odpowiedzi? :o tak ciezko zrozumiec, ze nie kazdy facet marzy o CZESTO imprezujacej dziewczynie?

Gość osobnikmax
dokladnie