Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a b c

Chce zostać konsultantką

Polecane posty

Jestem Liderem w firmie Avon. Serdecznie zapraszam do swojego zespołu. Odpowiem na wszystkie pytania. Proszę o tel lub sms: 0-6650-636-110 lub gg: 18517419

Ja jestem konsultantką firmy Betterware.Zajmuję się ona sprzedażą produktów do domu. Zarobek taki jak w firmach kosmetycznych.Gdybyś była zainteresowana zapraszam

Gość lutek0810
jestem konsultantką avon i oriflame. dużo pisania o wszystkim, więc jeśli masz jakieś konkretne pytania, chętnie ci pomogę. moje gg: 22257080 lub e-mail: lutek0810@onet.pl . moja strona www: www.mojswiatoriflame.npx.pl

Gość AVON- zapraszam
Witam dziewczyny. Jestem Liderem Zespołu AVON. Chętne, które chcą zostać konsultantkami Avon by mieć dodatkowe zarobki zapraszam do współpracy. Wystarczy, że wyślesz do mnie sma'a o treści "JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON" a oddzwonię do Ciebie by przedstawić Tobie ofertę współpracy. Tel do mnie 505 235 722 E-mail avon.kasia84@gmail.com< /a> gg 8402722

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon

Jestem Liderem AVON :) i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe :) także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość Asiasi16
tez bym chciała zostac konsultantka Firmy avon ale wypełniłam formularz i nie odzywaja sie do mnie co robic??

Gość Aneta1988_
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 16/2012 i odbierz Wodę toaletową City Rush za 1 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. aneta1988_@op.pl

Ja byłam kosnsultatka oriflame i nigdy więcej !. Moja ciotka sie tym zajmuje, ale nie wiem jakie stanowisko ma. Mówiła to i tamto, a w końcu było tak, że brała moje pieniądze za zamówienia a ja zostałam z niczym. Uraz już mam.