Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletta1111

Mąż zdradza mnie ze swoja kursantka!!!

Polecane posty

Gość Wioletta1111

Jak on mógł mi to zrobic po 24 latach malzenstwa?Maz jest instrutorem jazdy juz od kilkunastu lat. Nigdy wczesniej mnie nie zdradził,przynajmniej ja o tym nic nie wiem.Od jakiegos czasu zaczał pozniec wracac do domu,tłumaczył to tym,ze ma po prostu ogromny nawał kursnatow i musi czasem jezdzic dłuzej.Uwierzyłam mu,bo jest swietnym instruktrem i zawsze ma zapełniony kalendarz,wiec poczatkowo nie dziwiło mnie to,ze pracuje dłuzej. Do czasu...najpierw kilka razy znalazłam w auciei na ubraniu meza czarny,długi włos,no,ale pomyslalam,ze w konu tyle kobiet jezdzi tym autem,ze nie powinno mnie to niepokoic.Ale pewnego wieczorku,kiedy maz wrocil z pracy,zauwazyłam,ze jego sweter jest ubrudzony od podkładu do twarzyZapytałam,co to ma znaczyc,a on na to,ze nie wie czym sie ubrudzil i,ze mam przestac wymyslac głupoty.Nie kłociłam sie,przymknełam na to oko,chcociaz jako kobieta rozpoznałan charkaterystyczne dla podkładu slady. Dzis prawda wyszła na jaw,znajmoma mojej kuzynki widziała mojego meza w poniedziałek w towarzystwie jakiejs młodej 'damy',siedzieli sobie w restauracji!!!Kuzynka dzis do poludnia mnie to tym poinfromowała.Dodam,ze byo to w godzinach,kiedy maz pownnien byc w pracy.ładnie mi uczy jezdzic chuj jeden.Poczekam az wroci do domu i sobie porozmawiamy.Jak on mogł?Ta dziewczyna podobno wygladała na 20 lat,nasz syn jest straszy do niej!

Gość a Ty myślisz ze miło jest
dymać stare ponarszczone cielsko??

heh mój instruktor też zaliczał kursantki a miał żonę i dwójkę dzieci.Niektóre panienki chcą zdobyć prawko za WSZELKĄ cenę.

Gość Wioletta1111
najgorsze że w aucie są też ślady odchodów, a mąż kiedyś namawiał mnie na scat, ale kazałam mu się leczyć, wiec zrezygował. Wtedy .

Gość przecież prawka nie daje
instruktor. Idiotki jakieś ksończone pieprzą się z instruktorem dla prawka? Myślą że od tego będą lepiej jeździły :D

Gość Wioletta1111
Wiesz,jestem zadbana i atrakcyjna kobieta,mimo,ze nie mam juz tych 20 lat.Zdaje sobie sprawe,ze jednak mimo to,nie jestem juz dwudziestolatka i dalkeo mi by wygladac jak 20stka,ale do kurwy co to ma do rzeczy.Maz chyba nie dorosl do malzenstwa,skoro nie potrafie zaakceptowac tego,ze kazdy sie starzje,w tym takze jego zona.A co on nadal niby mldoy i piekny?Zabije go jak wroci!Nie wiem w ogole co ta dziewczyna widzi w straszym od siebie o 20 pare lat facecie?Do tego, z tego,co mowiła znajoma mojej kuzynce,dziewczyna sliczna.Czrne,geste włosy,szczupła,dobrze ubrana.Nie rozumiem takich kobiet,młoda,ładna i zadaje sie z zonatym.

Gość hej babo
o lol slady odchodow w aucie?????i co jeszcze???to jest prowokacja !!!!!!

Gość no a czy
a czy twoj maz jest przystojny????

Gość Wioletta1111
A jakie to dowody jeszcze mam zebrac?Przyłapac ich na seksie i zdjecia zrobic???Dowody mam juz wystarczajace,teraz jak sie o tym dowiedziałam i analizuje to,jak osttanio zachowywał sie moj maz,to juz wszytsko staje sie jasne.Swina musi romansowac z nia juz jakis dłuzszy czas.normlanie nie wiem co mu zrobie jak wroci z 'jazd'

Gość Wioletta1111
Dla mnie jest przystojny. Dlatego go wzięłam na męża. Inaczej jak by do mnies tartował to bym go kopła w dupsko

Gość LadyPretensja
Wy mnie nie straszcie bo mój mąż też jest instruktorem nauki jazdy.Ma 30 lat....:O

Gość probables
Ja myślę, że możesz wyciągać pochopne wnioski. Bo ja chociaż też mężatka, w czasie kursu byłam ze swoim instruktorem na obiadku... Też nas mógł ktoś widzieć... A my poprostu byliśmy głodni i zrobiliśmy sobie przerwę.. Nieraz zdarzyło nam się wyskoczyć na kawę, oczywiście w czasie jazd :) A że blisko mieszkamy (chociaż mój mąż osobiście nie miał okazji go jeszcze poznać), to czesto zdarza nam się spotkać w bpibie i wypić jakiegoś drinka... Także nim oskarżysz męża o zdradę - miej jakieś konkretne dowody na nią.

Tak to już jest...kurestwo pełną parą - pełno takich idiotek, co to mają wielkie dylematy odnośnie instruktorów (w rzeczywistości wszystko sprowadza się do ruchania), którzy mają kontakt non-stop z takimi młodymi siksami... Jeśli to się okaże prawdą, to najeb tej małolacie i wypierdol na lewe sanki męża :]

Gość Wioletta1111
to z odchodami to podszyw!zadna prowokacja to nie jest,a wierz mi zebym chciała.Niczego mu nie brakuje,szczupły,wysoki, zadbany,ubiera sie modnie,raczej bardziej młodziezowo,do tego ma taki luzacki charakter,wiem,ze ogolnie dobrze dogaduje sie z młodymi ludzmi.Pewnie omamił ta smarkule.Ale do tego musze przzynac,ze juz siwieje i łysieje,ale to go za bardzo nie szpeci i widac tej dziewczynie wcale nie przeszkadza.nigdy bym sie tego po nim nie spodziewała.

Gość bambosz na szpilce
powiedz z jakiego miasta jestes?? ja znam jednego pana co sie tak do kursantek przystawia

Gość Wioletta1111
Jakie kurwa pochopne wnioski?Siedzi sobie z małolata w kawiarni i sie migdla!ta kobieta chwile ich obserwowała,do tego slady odkładu na jego swtrze i te kłaki!Małolacie nic nie zrobie,to on jest moim mezem i to on mi przysiegał w kosciele,nie ona.

Gość Wioletta1111
Jestem z połnocnej Polski,nie chce tu pisac z jakiego miasta/

Gość Wioletta1111
A moze lepiej na razie nic mu nie mowic o tym,ze ta kobieta ich widziła?Moze faktycznie poczekam na dalszy rozwoj wypadkow i postaram sie zdobyc lepsze dowody?Tylko nie wiem czy chce sie z nim rozwiezc,za bardzo by to wszytsko skomplikowało,mamy wpsolny dom,majatek,sa dzieci itd.

Gość Wioletta1111
Raczej na pewno Cie zdradza skurwiel.Na Twoim miejscu wyjebałam bym z domu,bez zadnych skrupułow

Zaczerniłam nick,bo mam dosc podszywow.Moze faktycznie narazie nic nie powiem?Ale kurwa jak on mogł????Jestem pewna,ze zdradza,niby przez jakos 2 ostatnie miesace matyle kursantow,ze musi jezdzic dluzej,apieneidzy wiecej nie ma..

Tym razem to znowu ja sprobuje zrobic jak radzisz,ale nie wiem czy dam rade sie powstrzymac jak ten chuj wroci do domu.Co ciekawe,dzis tez musi pojezdzic dluzej niz zazwyczaj.

Gość a jak cie tu zwą
Co drugi instruktor to robi i nic z tym nie zrobisz. U mnie w miescie jest 2 takich sławnych...A miescina nie za duza...Gówniarze on jest potrzebny tylko do egzaminu , wiec wyluzuj, zostawi Ci starego w spokoju jak zda egzamin

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym powiedziała od razu, niech to sie lepiej szybko zakonczy nim bedzie to przyczyna rozpadu Twojego małżeństwa. Moze jeszcze np nie doszło do sexu, nie masz na co czekać, zjeb go i trzymaj krótko

Gość a jak cie tu zwą
nie czarujmy sie - to nie pierwsza jego przygoda

Gość tak to juz jest wszyscy
instruktorzy ostro bajeruja laski jesczez nie slyszlama o takim co by tego nie robil