Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a fine romance

Czy sa jeszcze mezczyzni, ktorym podobaja sie pelne kobiety?

Polecane posty

Gość hgffddsfew
nie wiem jak z mezczyznami ale mi sie podobasz:D co zrobilas ze tak wygladasz? jakie specjalne cwiczenia?

Gość tak wielu mezczyznom sie
własnie takie kobiety podobaja, ale to sa mezyczni w wieku powyzej 20 lat. a 30latkowie jescze bardziej doceniaja takie ksztalty;)

Gość nocny doradca
o tak

Gość kocicazpazurkami24
bo tylko takie kobiety sa seksowne, kuszace i pozadane na wieki wiekow Amen:p

Gość tez zauwazyliscie
ze kobiety lat 50/60-tych mialy taki charakterystyczny kształt ciala? i to praktycznie wszystkie, jak sie oglada filmy czy zdjęcia. tak jakby je wszystkie w jednej formie odlewano, że tak to okreslę:P

Gość dziewietnastagodzina
nie chodzi o to, ze w latach 60 czy 70 mialy takie ksztalty, wtedy po prostu nie bylo mani odchudzania jak dzis!!! One byly po prostu zgrabne i zdrowe... Wiadome, ze do filmow wybierano najzgrabniejsze tylko, ze w dzisiejszych filmach te super zgrabne sa o wiele chudsze, gdyz czuja presje i wszystkie jak jeden maz sie odchudzaja... Wiadme jest rowniez, ze nawet zajebista figura za bardzo odtluszczona staje sie kanciata i traci ,,ksztalty". Dalej jest wiele takich apetycznych dziewczyn na ulicach, tylko dzis zazwyczaj sa zakomleksione i pomimo super proporcji ukrywaja swoje ciala, bo naokolo chodza niezgrabne chudzielce, ktore teraz dzieki swym choc nie zgrabnym ale wystajacym kosciom kroluja

Gość dojrzaly35
wlasnie dojrzali mezczyzni doeniaja taka sylwetke;)

Gość cookie27
Takie kobiety podobają się mężczyzną bez względu na wiek. Jestem tego ,żywym dowodem, mam 170cm i ważę 62kg. Mam 95-65-95 - wymiary. Uwiodłam, każdego, na którym mi zależało, mężczyźni wpatrują się we mnie jak w obraz i służą jak psy. :D

Gość dojrzaly35
cookie27 pokaz fote to Ci uwierze

Gość slodkamalinkackck
Chłopakom w wieku 20lat podobają się wyłacznie chude dziewczyny, poszukują ich by móc się pochwalić nimi przed kolegami. A gdy zauważą u kobiety mały, wystający brzuszek mówią "grubaska"...

oczywiście że są ! mi sie chude nie podobają..wiec prosze was nie generalizujcie. !

cookie 27 to już przegiecie z kolei w druga strone.... chcoiaż pierś niczego sobie ciekawe jaki rozmiar

Gość a fine romance
hgffd - nic nie robię, po prostu taka mam figure jaceek - mam nadzieje, ze to tylko niezbyt udany dowcip:O

Gość GTS
To też nie jest regułą, że takie kobiety podbają się tylko mężczyznom po 30-tce. Ja mam 23 lata i powiem szczerze, że odkąd pamiętam to ten typ podobał mi się najabardziej :)