Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdka2009

Jakie znacie mało rozpowszechnione gadżety dla kobiety?

Polecane posty

Gość Gwiazdka2009

Nie chodzi mi tu o seks-zabawki!!! Szukam pomysłów w stylu: 1. wieszaki na torebkę i na klucze do torebki 2. latarka nakładana na klucz dzięki czemu łatwiej trafić w dziurkę od klucza 3. zalotka termiczna/lokóweczka do rzęs wpisujcie co odkryliście

Gość Gwiazdka2009
Nie chodzi też o sprzęt elektroniczny z designem w stylu swarovski czy odcienie różu :(

Gość jedna z firm kosmetycznych
robi taki blyszczyk, ze nie dosc, ze jest lustereczko na tubce, to jeszcze jak się odkręci to latareczka jest od spodu nakrętki, tak ze jak się maluje tym usta to oświetla te usta

Gość Gwiazdka2009
Maxfactor o ile się nie mylę. Kobieta ma lat 50, ale to nie ma znaczenia bo wszystkie rzeczy, które wymieniono może używać każda kobieta.

Gość karmelkiwciekuladzie
Hmmm... Ja w ubieglym roku dostalam od prezia... wlasnie wieszak na torebke. Taki co uzywa sie go w restauracji, poczepiajac pod stolik. Dluuugo zajelo mi odkrycie co to za ustrojstwo (z wygladu podobne do niczego). Jak odkrylam, to nie wiedzialam, czy smiac sie czy plakac. Lezy gdziesz w szufladzie. Z innych wynalazkow to: - rajstopy w sprayu. Koszmarek. Lepiej w samoopalacz zainwestowac. - slyszalam o ekologicznych podpaskach wielokrotnego uzytku bleeeeee - a takze o wkladkach, dzieki ktorym mozna sie podczas okresu kochac, nie zachlapujac partnera- rowniez bllleeeeeee Uwazam ze te wszystkie gadzety to najwieksza masakra swiata. Jak chcesz kogos wkurzyc, badz rozsmieszyc to jest wlasnie to. Ale nie wyobrazam sobie lokowki do rzes. Jak mialabym przylozyc cos goracego do wlasnego oka????? AUAAAAA

Gość true maczo men
mózg :classic_cool:

Sehr smieszne maczo, sehr. :/

Gość gwiadka2009
wizażyści tych zalotek używaja za granica. U nas sa dostępne w drogeriach i w sprzedazy wysylkowej. A wieszaki na torebkę ma 2, jeden przy sobie, drugi w pracy. Rzeczy, które wymieniłaś to rzeczywiście koszmarki ;)

Gość treu maczo men
danke Frau karmel 😘

Gość treu maczo men
danke Frau karmel 😘

Gość Gwiazdka2009
oczywiscie można zwykłą zalotke podgrzewać na kaloryferze lub suszarką, ale wątek założyłam z myślą o rzeczach, które ułatwiają nam życie, jak kubek termiczny :)

Boze dziekuje ci za podkrecone i dlugie rzesy, dziekuje po stokroc. :) A teraz przypomnial mi sie jeden gadzet. Mialam kiedys zapalniczke z wmontowanym dlugopisem. To bylo fajne. Bo pare razy potrzebny byl na gwalt dlugopis (dlugopisu moge nie miec, zapalniczke mam zawsze heh). Byly jednak tez ciemne strony, zapominalalam ciagle, ze mam w tej zapalniczce dllugopis. Z innych gadzetow to chyba Tschibo ma w swojej ofercie teraz parasol z latarka wmontowana w raczce. Nie wiem po co ta latarka, ale jest. Inny fajny gadzet to odplamiacz w "markerze". Znaczy taki jakby pisak. Mozna nosic w torebce i w razie katastrofy zaradzic. Hmmm... Mysle dalej

Gość Gwiazdka2009
Ten marker to rewelacyjny pomysł...zanotuje sobie

No olsnilo mnie. Widzialam raz torebke ze specjalnym fluorescencyjnym materialem w srodku. Super fajnie oswietlala rzeczy znajdujace sie w czeslusciach torby. To bylo cos dla mnie (ciagle musze szukac i ciagle cos mi ginie), niestety zewnetrznie torebka nie calkiem spelniala moje oczekiwania... Ale wiem, ze takie cusik jest.

Gość Gwiazdka2009
Ja znalazłam torebkę obronna z metalu, ale jak sobie pomyślę ile utrojstwo musi warzyć to spasuję. Nie polecam też podgrzewacza pod kubek na usb. Bywa, że człowiek w biurze nie ma czasu sobie kawy wypić więc się zaopatrzyłam w takie coś i nieeee dziaaała.