Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etalinka

nie mge schudnąc po ciązy

Polecane posty

Gość etalinka

4 mc temu urodziłam dziecko od 3 tyg juz go nie karmie a od 2 mc waga stoi w miescu 3 tyg mam juz diete 1000 kacl a moja waga ani drgnie miał ktoś podobnie jestem zalamana zostało mi 7 kg nie wchodze w ubrania z przed ciązy nie stac mnie na wymiane calej garderoby POMOCY

Gość etalinka
up up

Gość przykro mi taka natura
Nie ktore gubia od razu a inne nie...

Gość najlepiej sie zrzuca karmiac
piersia wlasnie

Gość wsółczuję ale
z jednej strony zazdroszczę....kurna nawet nie wiesz jaka byłam załamana kiedy w ciąży przytyłam 20kg a po porodzie schudłam jakieś 22kg....chciałam żeby te kilogramy zostały :) no ale chyba skazana jestem na wieczną szczupłą sylwetkę :( a co do Twojego tematu to: może więcej ruchu??? :P nie mówię o bieganiu i robieniu setek okrążeń w parku...chodzi mi o jakiś drobne ćwiczenia,które mogłabyś wykonywać w domu, może zafunduj sobie steper lub rowerek treningowy????:)

Gość etalinka
na cwiczenia przy moim maluchu nie mam czasu :( nie wiem co jest ze mną nigdy tak nie miałam 2 tyg diety i nawet jeden kg nie spadł nie karmiłam bo nie miałam pokarmu

Gość no tak to jest niestety
O wage trzeba dbac juz w ciazy sa normy ile powinno sie przytyc a jak polowa ciezarnych tego nie pilnuje to potem wielkie oczy ze po ciazy polowa zostala...

Gość do etalinka
o nie nie nie moja kochana!!!!!!! :) ty się nie wymiguj brakiem czasu :P:P jak się chce to można :) ja przy swoim maluszku ćwiczyłam nawet godzinkę dziennie... bo nikt ci nie karze przecież ćwiczyć po 8godz :P Troszkę organizacji i motywacji a zobaczysz szybko efekty :P :) POWODZENIA!!!! :)