Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_____

Czy lekarka wypisze zwolnienie lekarskie osobie, której objawy grypy przechodzą?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_____

Witajcie. Ostatnio raz jestem chora, później jest czas, gdy lepiej się czuję, a później od nowa.. ja nie lubię chodzić do lekarza z takimi sprawami jak przeziębienie, grypa itd, bo i tak wiem, że nie wezmę tej całej sterty leków, które mi zapisze. I od początku tygodnia znów mnie męczy choróbsko jakieś.. tzn na początku ból głowy, ból gardła.. później gorączka, katar.. w ciągu tygodnia miałam tylko dwa razy ważne zajęcia na studiach, więc na nie poszłam. Na wykłady nie chodziłam. Dziś czuję się lepiej - tzn katar jest, trochę boli głowa i lekko czuję, że bolą mnie węzły chłonne przy dotyku -tak pod uchem. A jest problem, bo jutro powinnam oddać pewną pracę na zajęcia, a jej nie napisałam - bo źle się czułam w tygodniu i nie mogłam się skupić na pisaniu. Pytanie - czy jak pójdę jutro do lekarza - z dość słabymi objawami grypy - czy wypisze mi zwolnienie za jutro?

Gość aż dziwne że
jeszcze żyjesz ale prawo Marviego powiada, że jak ktoś chce żyć to medycyna jest bezsilna :)

Gość smokyyy
jasne , że wypisze, tylko musisz ściemnić, że masz gorączkę od 2 dni i jesteś na lekach zbijających ją. Zawsze działa ;P