Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celingkkaaa

smutno mi bardzo i doluje mnie to

Polecane posty

Gość celingkkaaa

ten czas tak szybko leci:( boje sie jak cholera smierci:( najabrdziej bliskich,... przeciez kiedys to nastapi:( ciagle o tym mysle:(

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość celingkkaaa
21 a co?

Gość anieszka z wodu
wizyta u psychologa nie zaszkodzi,to mogą być początki nerwicy lękowej albo depresji

Gość celingkkaaa
od 5miesiacy jestem na psychotropach poniewaz cierpie na depresje teraz jest lepiej ale te mysli sa caly czas...

Gość aletak to nie pok
a więc jednak.Pogoda też może mieć wpływ na samopoczucie,listopadowa szara aura jest najgorsza.A tak w ogóle same tablety to za mało,umów się na terapię z psychologiem

Gość seniorilas
dlaczego niektórzy się oburzają że do psychologa...jeszcze do was nie dotarło,że psycholog to nie psychiatra?zacofany kraj,bo ludzie zacofani

witam ja nie mam depresji ani nic w tym stylu ale ostatanio mnie tez napadaja takie mysli dosc czesto :( . boimy sie smierci tego ze nas nie bedzie .... nie bedzie juz nigdy gdy umrzemy .. albo sa mysli co bedzie jak nas nie bedzie ,.. jak to moze byc bezemnie .. ja sama nie znam odpowiedzi jeszcze na te pyt. i pewnie nie poznam . ale mysle ze warto korzystac z kazdej chwili zycia jak najlepiej bo jest krotkie :( ale piekne:) i warto przezyj je jak najlepiej