Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

pozyczylam pieniadze i juz ich chyba nie odzyskam.........

Polecane posty

pozyczylam pieniadze kolezance (swego czasu tak ja nazywalam) i obiecywala, ze mi odda, jak tylko dostanie wyplate, potem jakos wyjechala za granice i sluch po niej zaginal :O

Gość ile tego było

Gość ja też pozyczyłam
i chyba ich nie oddam

Gość sporo walcz...

walcz? jak z wiatrakami chyba :O ona pojechala do stanow, utrzymywala ze mna kontakt na poczatku, pisala, ze jak tylko zarobi pierwsze pieniadze, to mi zaraz wysle, pytala o dokladny adres i numer rachunku i nic :O

juliusz wiem :o kiedys pozyczylam kuzynce kase i tez mi nie oddala, ale ze jej sie zle wiedzie, to sie nie upominal i poza tym bylo to tylko 50zl na jedzienie, wiec luz ale ta sprawa to juz zupelnie co innego

Gość ile tego było
pozostało czekac az przysle ,nic wiecej nie wymodzisz

Littlesensitive ❤️ bardzo nieładnie zachowała się Twoja "koleżanka" pozostało CI tylko czekać :o nie masz z nią żadnego kontaktu?

zloty sledzisz mnie :P nie mam, tzn. mam jej nr gadu, ale podobno jest nieprawidlowy :O jedyne, co to wiem, gdzie mieszkala i gdzie jej rodzice mieszkaja :P

Pożyczyłam tak kiedyś 1000zł "koledze".Powiedział mi potem wprost,że mi nie odda i już! I sobie też wyjechał. No więc poszłam do jego rodziców,pozwoliłam spisać dane ze swojego dowodu,zeby nie myśleli,ze jestem naciągaczką i powiedziałam,ze na pewno nie odpuszczę! Przekaz na 1000zł dostałam po tygodniu.

Gość uytuytu
to tak jak moja kolezanka pozyczyła swemu koledze ktory jej kasy nie oddał i raz machneła na to reką wiec wzieła i pozyczyła mu drugi raz...:O i oczywiscie tez moze zapomniec o zwrocie...

Gość ile tego było
zagraj w totka ..czuje ze wygrasz i bedzie ok

Littlesensitive 👄 nie sledze :P tylko szukałem ;) jeśli masz adres to idź do jej rodziców powiedz ze państwa córka jest mi wina pieniądze, wyjechała i zapomniała mi oddać i prosisz o adres :)

niestety człowiek uczy się na błędach no i jak tu komuś zaufać nawet koleżance ? przykre

szpilka100 dobrze sobie z tym poradzilas, ja pozyczylam pieniadze okolo roku temu albo i wiecej :O a napisalam o tym teraz na forum, bo mi sie wlanie przypomnialo, bo mi brakuje kasy na buty :P ile tego bylo :P myslisz? moze puszcze totka ;)

Gość fdsse
kazda osoba co wymigrowala do stanow to dziw ka eksportowa . Trudno zeby ktos normalny był emigrantem.

Littlesensitive jesteś śliczna 👄 ;) bardzo chciałbym mieć tak urocza dziewczynę 👄 :P ;) a jakie buciki chcesz kupić ? szpileczki? :P ;)

Littlesensitive UWIELBIAM kozaki są bardzo sexy ... :P ;) masz upatrzone? na jakim obcasie? ;) sesja sesjami ale Ty jesteś piękna, śliczna masz buzie :) ładna oprawę oczek ;) Bazienka wole kobiety :P ;) nie mogę powiedzieć bo i tak nie zrozumiesz wybacz ale patrz stopka :P ;)