Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość if you seek amy lala

Czy ktoś tak jak ja boi się bliskości?

Polecane posty

Gość if you seek amy lala

Nie wiem czy to wina tego,że w wieku 20 lat nigdy nie miałam chłopaka i dlatego im późnej tym trudniej,czy to kwestia wychowania bez miłości i bliskości sprawia,że boję się dopuścić kogoś bliżej.Nie chciałam,żeby pocałował mnie facet,w którym byłam nieprzytomnie zakochana,przez co przekreśliłam nasze szanse :O Nie wiem jak to pokonać,bo nie chcę być wiecznie sama

Gość I too
ja tez, z powodow podobnych do Twoich... ciezkie to...

Gość miska mala
po tylu latach meczarni z moim malzonkiem terz tak mam.niejestesmy razem od tygodnia a juz sie boje co bedzie gdy ktos sie pojawi,czy bede mogla zaufac ,przytulic

Gość miska mala
mysle ze w twoim przypadku bedzie dobrze wszystko z czasem przyjdzie nic na sile.jesli to cos powarznego powinien cie zrozumiec,poprostu powiedz mu ze niejestes na to gotowa............

Gość galllicaanonim23
ja sie bardzo boje zarowno milosci jak i rawdziwej bliskosci ogolnie z ludzmi... bardzo bym chchiala przestac, ale to wlasnie tez niejest moja wina. Po prostu terror psychiczny jaki do tej pory przeszlam i przechodze odcisnal wielkie pietno na moim charakterze, ludzie, ktorzy mnie nie znaja maja mnie za wyniosla czy dame a ja jestem tylko przestraszona szara mysza i to moj strach powoduje ze byc moze robie jakies dziwne miny czy stwarzam na pozor osobe zimna i wycofana:(