Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fala13

...pomocy!Jak sprawdzic,czy moj maz jest cpunem?

Polecane posty

Gość fala13

...jestem zdezorientowana i potrzebuje pomocy i wsparcia.Moj maz dziwnie sie zachowuje.Nie potrafi usiedziec w domu.Dom traktuje,jak noclegownie.Ciezko sie z nim dogadac.Jest kierowca i wiekszosc czasu spedza poza domem.Poza tym w rezultacie juz nie ma prawa jazdy-stracil je ,bo przekroczyl limit punktowy i dostal decyzje o egzaminie ponownym.Nie zwraca na to uwagi i korzysta z faktu,ze nie zabrano mu jeszcze dokumentu.W ostatnim czasie mial sporo kolizji drogowych.Skasowal komus mercedesa ciezarowka,rozbil wlasne auto -obija je,jak gruszke twierdzac,ze ciagle mu ktos zajezdza droge.Ciezko do niego dotrzec.Raz jest milutki i caly dzien do mnie wydzwania,by rozmawiac,innym razemjest agresywny i nie mozna z nim zamienic slowa.Ma kolezanke i tydzien temu napomknal cos,ze ona mysli tylko o narkotykach.Nie znam tej osoby,ale wiem,ze jest to kobieta z podstawowym wyksztalceniem slawna w miasteczku z "oryginalnego"-patologicznego trybu zycia.We wzroku meza dostrzegam cos na ksztalt lęku.Ostatnio nawet ogladalam jego zdjecia i wydal mi sie na nich jakis "inny".Ciagle wdycha tabake,pociaga nosem,smarka.Na sex miewa ochote i zaczyna,ale zanim dojdzie- co do czego ,stwierdza,ze nie ma sily.Urzadza sobie sobotnie libacje-pije do upadlego w jakims towarzystwie-poza domem oczywiscie.Ostatnio po takim weekendzie "upojnym"szukal po calym domu slodyczy,a ja przeczytalam,ze to typowe zachowanie po zazyciu marihuany.Jak mu mowie,ze go podejrzewam o "branie"denerwuje sie i twierdzi,ze ich nigdy nie bral i brac nie bedzie-ze woli wódke.Co o tym sadzicie?Pomocy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować