Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toonica87

Moja przyjaciółka wycięła mi nieprzyjemny żart

Polecane posty

Gość Toonica87

A właściwie nie żart...oszukiwała mnie całe życie. Poznałyśmy się w podstawówce - Magda siedziała ze mną w ławce od 4 klasy, bo doszłam jako nowa. Przyjaźniłyśmy się. W gimnazjum gadałyśmy o seksie, całowałyśmy się nawet żeby poćwiczyć przed prawdziwymy pocałunkami z chłopakami. Mój pierwszy pocałunek miałam w wieku 17 lat, ona 15. Zazdrościlam jej. Skończyły się szkoły zaczęły studia, często razem wyjeżdzałysmy a to wakacje, ferie imprezki... teraz miałyśmy wyjechać na weekend - byłyśmy w hotelu i ona zaczęła się do mnie dobierać!! nie wiedziałam jak zareagować.

Gość Toonica87
Obie wypiłyśmy trochę za dużo, ale czułam że coś jest nie tak. Jednocześnie nie chcialam jej zranić, odtrącić. W końcu ona pokazała mi co nosi pod spodniami :o :o :o okazało się że Madzia jest facetem...i to nie żart. JA uciekłam z tego hitelu jewszcze w sobotę rano jak tylko był jakiś pociąg. Ale dziś myślę, że chciałabym z nią./nim o tym pogadać...nie mogę jej zostawić tylko dlatego że ma coś innego w majtkach...nie wiem. jak do niej mówić? jak do faceta czy kobiety?? miał ktoś podobnie??