Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupomania

za ile kupujecie pieluszki i chusteczki?

Polecane posty

Gość zakupomania

zastanawiam się czy lepiej jeździc po hipermarketach i polowac na okazje, czy może uda mi się zrobic zapasy potrzebnych rzeczy np na allegro więc pytanie brzmi ile najtaniej płaciłyscie za pieluszki w najmniejszym rozmiarze, takie newborn do szpitala i jakiej były firmy? ile za pieluszki w większym rozmiarze i jakiej firmy? i to samo dotyczy chusteczek :) z góry dzięki

Gość w hipermarketach
często są promocję:) za pieluszki PAMPERS najmniejszy rozmiar coś koło 25zł za jumbo paki dla troszkę starszych dzieciaczków kupowałam za 44zł i było tam około 80pieluszek (zależy też jaki rozmiar) akurat teraz mamy w Leklercu promocje i wszystkie jumbo paki są po 39,99zł:)

Gość aha a co do
chusteczek nawilżanych to kupowałam firmy DZIDZIUŚ też w promocji 5 paczek po 19zł

Gość po 40zl to okazja
u mnie jumbo pcka kosztuje 53zl - rozmiar 2 - 92 sztuki; rozmiar 3 - 82 sztuki. Do szpitala od razu mialam rozmiar 2 i byly idealne, a dziecko wazylo 3 kg, 53cm.

Gość u nas jest róznie
u mnie najtaniej za pampersy wychodziło właśnie w leklerku, czasem tez w kerfurze mieli promocje,ale ostatnio widziałam że były w cenie ok 55zł, po za tym tez są te gigant paki tak?? i tam jest ok 100pieluszek to podobno też się opłaca

Gość na allegro
owszem opłaca się,ale musisz też doliczyć przesyłkę,opłaca się jeśli bierzesz tego naprawdę duzo

Pampers Jumbo Pack 3 cos okolo 50 zl.. Chusteczki z pampersa 4 paczki pakowane cos jakos kolo 30-35 jak dobrze pamietam bo jak 4 paczki to na troche starczy i ceny dobrze nie pamietam

a ja tak tylko zasugeruje, że nie ma sensu robić zapasów bo niestety może się okazać, ze dziecko będzie uczulone na pampersy np. Lub na jakies chusteczki, ktorych akurat zapas zrobisz i będzie klops.

Gość lalaeczkaagataka
pieluszki DADA kupowane w biedronce za 29 zł chusteczki Dada dobre ale zapach mi nie odpowiada więc kupowałam dzidziusie,bambino,hugiess,pampers i happy.

ja kupuje pampersy giant paki (rozm 4 , 82 sztuki ) ok 55 zl w tesco . ostatnio promocje byly (sa jeszcze ) 2x82szt za 99zl a chusteczki huggies 3x72szt za 16zl - tez tesco

Ja robiąc zakupy dla maluszka pojechałam do Selgrosu. Kupiłam tam chusteczki - 7 opakowań po 62 sztuki w paczce za 26zł, a pampersy Huggies 90 sztuk za 42zł :)

Gość ja kupuje takie tańsze
Chusteczki clinick 13 zł za 3 opakowania pieluszki gaga 27 zł za opakowanie

Gość pampersy 4 - 70 sztuk
za 48,99 - 52,99, czasami w promocji są chusteczki gratis. A same chusteczki dzidziusie 72 szt. 3 opakowania za 12,80 lub pojedyncze za 6,40.

W auchanie czesto mają chusteczki nivea 6 paczek za 30 zł, zdarzają sie tez chusteczki pampersa w tej cenie.

Gość kamienna anna
pampersy 82x2=99zł w tesco, chusteczki bambino promocja w lewiatanie 4,99