Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

już nie lubie kafe

Polecane posty

Gość love666 nie świruj a pisz
konkretnie ocb

Gość nie wszyscy wszyscy czyli kto

apropo kłamstwa to czasem lepiej nie znać prawdy... "Please heal me, I can't sleep Thought I was unbreakable, but this is killing me Call me, everything, make me feel unbreakable, Lie and set me free..." "Delight and angers"

muszę się przespać z tym co się dziś dowiedzialam, mówie Wam to STRASZNE :( taka informacja kafeteryjna zburzyła mój doskonały świat ktory tworzylam w kafe....:( i teraz nie wiem czy chce jeszcze w nim żyć :( jutro sie moi drodzy wszytkiego dowiecie :( a teraz urwe sobie drzemkę, bo po tych dwóch kielichach z caaattt spac mi sie zachcialo ... aczkolwiek nie wiem czy zasne, bo to strasznie straszne co się dowiedzialam .... mam nadzieje ze poczekacie do jutra, a tymczasem pomodlcie sie, zeby ta informacja nie spadla na Was jak grom z jasnego nieba, tak jak na mnie ...:( dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy :( dobranoc

scenka w parku godziny nocne: - te ziomek wyskakuj z komórki i portfela! bo wpierdol brzydki! - chłopie co ty do mnie rozmawiasz:O wiesz kim jestem? grubą rybą na kafeterii.pl. jakieś pytania?:O - nie no szefe, nie wiedziałem, co złego to nie ja! dobrej nocy zyczę🖐️ :)

Gość michau jak sie dowiesz ocb
to skopiuj na motyla nogę albo topik o pśp, gdyby ten zaginal w czelusciach kafe

ale ten top podsunął mi ciekawy pomysł. następnym razem w klubie spróbuję wyrywać laski na "grubą rybę na kafę" ..taki bajer powinien przynieść jakieś łóżkowe efekty jak myślicie?:)

te co sa w temacie od razu polapia ocb ;) tylko takie sa 'wartosciowe' ;):P

Gość i gdzie te rewelacje z kafe

Gość co za bezedura
znowu przerwa projekt produkuje a wy się szczyle dajecie wkręcać jaK DZIECI...

jestem, troszkę już upojona... nie mogę coś do siebie dojść .... śnią mi się grube, grubiaste ryby z kafe.... strach wychodzić na miasto

Gość ALE O CO CI CHODZI
..???????????????????????????

no dowiedziałam się coś o grubych rybach na kafe, to naprawde straszne, zaloze sie ze jakbym Wam powiedziala, juz byscie tu nigdy nie wstąpili ... ani na momant :(