Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadia1979

jak zrobic zeby mi zaufal??

Polecane posty

Gość arkadia1979

co mam zrobiv jak on jest bardzo bogaty a ja biedna? czy mam szanse?jak udowodnic ze kocham? no jak????

Gość arkadia1979
czyli dac sobie spokoj?przyznam sie ze juz rok walcze o serce tego mezczyzny!!!!!:((((( warto??????czy nie?????tak bardzo chce mu udowodnic ze jetem wartosciowa i ze warto sie strac .....moze olac???? on ma miliony na koncie a ja nic ! jak mam udowodnic ze kocham ? no jak??:(((

Gość Ftiaaa
Jeżeli tak usilnie starasz się zdobyć zaufanie m., to bez wątpienia determinuje cię wizja wygodnego życia. Moim zdaniem podejrzliwość jest bardzo krzywdząca, nadmierna godziłaby w moje uczucia i odeszłabym.

Gość
czy aby na pewno ten sam facet na rowerze zamias BMW bez kasy byłbu równie interesujący ... odp. sobie na to pytanie - ale szczerze :P

Gość arkadia1979
ale ja go kocham czyli mam dac spokoj? bo on mysli ze o kase chodzi? a jakby mnie pokochal i spelinl moje marzenia to tez kasa by byla? to bu nigdu nie spelil moich marzen? no jak???

Gość Arkadia1979
no co mam olac?? ja chce tylko jego poczucia bezpieczenstwa jego spokoju ! kasy nie chce !ale on tego nie rozumiem....to odejde.....dam spokoj

Gość
jesli on Ciebie od roku nie chce to ... chyba nie pozostaje nic innego jak układac sobie życie bez niego :( choc to trudne :/ wiem ...

Gość arkadia1979
wiem ale to jest czlowiek znany w Polsce i ma kase...moze to ja mam obsesje ? albo wierze w cos co jest nie realne? kurwa mac pogielo minie!!!!!!!