Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczkka

Może to nic ale może coś to oznacza dlatego pytam

Polecane posty

Gość truskaweczkka

Mam dziś 10dc. Po załatwieniu się w toalecie przy podiceraniu miałam na papierze śluz z odrobiną krwi. Nie bardzo wiem dlaczego nigdy tak nie miałam. Co to może być?Dodam że cykle mam zazwyczaj 30 dniowe

Gość MAMAolKA
plamienie okołoowulacyjne.. moim zdaniem

też tak pomyślałam ale czy to nie za wcześnie. Pozatym nigdy tak nie miałam. Staram się o dziecko więc czy możliwe jest że wreszcie nam się udało czy to nie ma żadnego znaczenia?

To może byc plamienie okołoowulacyjne... ale wtedy okres dostaniesz za 14 dni. Czyli w 24 dniu cyklu. Nie jest to raczej mozliwe przy cyklu trwajacym 30 dni. No chyba że ci się coś poprzesuwało w tym miesiącu. Takie krwawienie może oznaczać tez zaburzenia hormonalne... albo miliony innych rzeczy. Najlepiej poradzić się lekarza.

Jeżeli cykle są 30-dniowe to nie ma znacznia... no chyba że tak jak pisałam masz jakieś zaburzenia w długości cyklu... wtedy to może mieć znaczenie.

kurcze mój organizm odkąd staram się o dziecko robi mi różne psikusy. Dziś z tą krwią niewiadomo skąd. Chyba daje sobie spokój z tym staraniem się o dziecko bo normalnie ciężko już to wytrzymać doczukiwanie się objawów i oczekiwanie na okres.

Gość hehe miałam to samo
gdy zaczęłam starać się o dziecko wcześniej przez dwa lata @ jak w zegarku co 28 dni, a od kiedy zaczęłam starania masakra:O

dokładnie a to miesiączka się spoźnia kilka dni, a to krótka jest jednego miesiąca. Normalnie cyrk wkurza mnie to bo do tej pory okres jak w zegarku

dziewczyny a tak czysto teoretycznie czy jest możliwe że np miałam późną owulacje i teraz dopiero była implantacja zarodka czy to nie możliwe?Czyba trochę głupio gadam ale co może coś powiecie?