Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellka 10

czy mam sie martwic jesli w 33 tyg dzidzius jest

Polecane posty

Gość mirabellka 10

główką do gory? tzn nie ułożył sie do porodu,dodam ze dziecko na usg wyszło duze jest sznas aze sie obroci?

witaj ja jestem obecnie na finiszu został mi tydzień do porodu i moja dzidzia odwróciła sie w 34 tygodniu. znam przypadki kiedy dziecko obróciło się wraz z rozpoczęciem porodu... wiele razy jest tak że dzidzia sie jeszcze przekręci, narazie spokojnie czekaj, napewno to poczujesz, wiem ze ruchy jakie teraz odczuwasz nie są zbyt przyjemne bo dzidzia obija sie o miednice a jak sie przekreci to ruchy beda odczuwane głównie u góry. nie martw sie na zapas;-)

Gość moj synek odwrocil sie
w 36 tyg. ale wg lekarza dzieciaczki moga sie odwrocic nawet w ostatnim momencie. bedzie dobrze!

Gość a nawet jeśli się nie obróci
to przecież też nie ma powodu do paniki ja miałam ułożenie pośladkowe, zrobili cc i wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

No dokłDNIE TO NIE koniec świata :) moja mała też się nie odwróciła. miała ułożenie pośladkowe, zrobili mi cc i z małą wszystko gra :) co prawda cc , dla mnie , to nic przyjemnego, a właściwie dochodzenie do siebie po nim, ale to już inna bajka!