Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogoloconaa

czy ktos Was byl kiedys bogaty a teraz jest biedny?

Polecane posty

Gość j-eedyna
ogoloconaa kurczew łaśnie. ile ta lornetka kosztuje jezlei nie wiecej niz 1000zl moze moge pomoc...sama jestem splukana ale chcialabym pomoc, moge ja kupic i wyslac jezeli chcesz. moj email natalieeexxx@gmail.com< /a> Szczerze mowiac zazdroszcze. Ja walcze o byt, szukam pracy zeby sie utrzymac, a wystarczy byc przyzwyczajonym do luksusu i niezaradnym, by ci proponowano prezent za 1000zl ;-(

Gość kurczew łaśnie
huura, dzięki wszystkim za dobre chęci, ale udało mi się kupić tę lornetkę, mam super prezent dla mojej małej (dużej :) ) córeczki, ale się cieszę.. zwykle nie robię jej takich drogich prezentów, ale ona marzyła o lornetce i sama składała pieniądze na nią. ale się cieszę, naprawdę :) co prawda odkurzacz padł trupem i przydałby się nowy, ale co tam.... odkurzacz poczeka.

Gość kurczew łaśnie
dopiero co przeczytałam ten ostatni post.. ja przyzwyczajona do luksusu? chyba ta osoba nie czytała całego wątku, ale co tam.. ja tam się cieszę... a że ktoś proponuje pomoc.. to chyba tylko dobrze świadczy o człowieku...

ja tez mialem pieniadze wybudowalem piekny dom ,kupilem dobre auto pieniadze mialem ze sprzedazy dzialek mam kobiete zabieralem ja wszedzie robilem wszystkie oplaty a teraz jestem splukany nawet nie mam za co kupic jedzenia ,nie mam pracy od mamy pozyczylem ostatnio na rachunki teraz mi jest wstyd pozyczyc na jedzenie .Musze szybko znalezc prace dalem ogloszenie zeby sprzedac dzialke ale nikt nie dzwoni . Sa mi ludzie winni pieniadze tylko kazdy sciemnia z oddaniem teraz zobaczylem kto jest prawdziwym przyjacielem .Narzeczona pewnie mnie zaraz zostawi juz mi mowi ze dawno nigdzie nie wychodzilismy do restuaraci. Ona z takim tekstem zeby powstrzymywac milosc musze ja zabierac restuaracje ona by chcial nailepiej zebym jej kupil auto ,zabieral na wakacje itp .Jak komus mowie ze nie mam kasy to kazdy z usmiechem na twarzy ze ja nie mam to nie mozliwe