Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_22

Co jest ze mną nie tak???

Polecane posty

Dlaczego interesują się mną tylko mężczyźni sporo starsi ode mnie, a rówieśnicy mnie nie zauważają? W czym tkwi problem? Wiele razy mi się już to zdarzało. Byłam stażystką w urzędzie- podrywał mnie naczelnik (20 lat starszy). Teraz mam kłopot z wykładowcą, który wyraźnie mnie podrywa. Facet od początku wręcz "gwałci" mnie wzrokiem na wykładach, zaczepia na korytarzu, osttanio proponował mi indywidualne korepetycje(raz chciał mnie odwieźć do domu)- wiadomo o co chodzi, więc i tak nie pójdę. Przykładów jest więcej - np. instruktor gry w tenisa, bardzo namolny, miałam wtedy 17 lat, ojciec musiał interweniować. Miałam w zyciu tylko jednego faceta o- 10 lat starszego, teraz już nie jesteśmy razem i jestem sama. Dlaczego tak jest? Jestem normalną, skromną dziewczyną. Wiem, że mam bardzo ładne rysy twarzy, włosy- sama to widzę i wiele osób mi to mówiło. Nigdy nie ubieram się wyzywająco, więc czemu tak się dzieje?

Gość na mnie tez tylko starsi patrz
a. ale to dlatego ze jestem brzydka, albo traczej, hm, mam urodę taką "dla koneserów". starszym panom często podobają się brzydkie dziewczyny.

Gość nie marudz
tylko ciesz sie, powinno ci imponowac ze profesor cie podrywa

Oh , starsi mezczyzni uwielbiaja mlode kobiety , wiekszosc dopada kryzys wieku sredniego i ot co . Oni za kazda malolata sie ogladaja , nietylko za pieknosciami . A jesli chodzi o rowiesnikow , to napewno sie ogladaja za toba skoro piszesz ze atrakcyjna jestes tylko ze ty moze akurat tego nie widzisz

Gość eh938
To moze sama cos wychacz z tych "rowiesnikow" a nie czekasz az sam do Ciebie przyleci?