Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas tam panna

czy ten powrót jest możliwy???

Polecane posty

Gość jakas tam panna

witam co sadzicie o nastepujacej sytuacji??? kiedys bylam z facetem ale zerwalam i zwiazalam sie z innym- ten zwiazek tez zakonczylam pol roku temu :) zaczelam myslec o tym pierwszym i odezwalam sie do niego- okazalo sie ze ma dziewczyne i mysli nad slubem.... los chcial ze spotkalismy sie przypadkiem na imprezie- odzyly wspomnienia- bylo cudownie!! pozniej sie do mnie nie odzywal-nie odp na sma!! ale ostatnio napisal do mnie ze rozstal sie z dziewczyna i ze nie ma juz zobowiazan-bardzo sie ucieszylam bo chcialabym jeszcze raz sprobowac.. po jakims czasie wyslalam mu sms z pytaniem co u niego- na co on odparowal ze wszystko ok i ze ma duzo pracy... jednym slowem zbyl mnie teraz jestem w kropce- o co mu chodzi??? jest sens??

Gość melamela
to faktycznie dziwna sprawa...ale skoro on nie mam juz dziewczyny/narzeczonej to masz pelne pole do popisu :) a czemu sie rozstaliscie jesli moge wiedziec ?:) ja na twoim miejscu odczekalabym troche i znow sie do niego odezwala :)

Gość jakas tam panna
jakas blahostka spowodowala rozstanie- ja bylam mloda i sama nie wiedzialam czego chce- najgorsze jest to ze najpierw sam powiedzial ze juz z tamta zerwal, a jak ja sie odezwalam to mnie odprawil z kwitkiem... chyba ma do mnie zal

Gość melamela
poprostu on potzrebuje troche czasu zeby wszystko sobie poukladac. nie dawno rozstal sie z dziewczyna, napewno nie jest mu teraz latwo, badz cierpliwa. a za jakis czas znow sie odezwij :)

Gość jakas tam panna
a jak sadzicie, czy rozstal sie z nia ze wzgledu na mnie??? mowilam- podobno chcial sie hajtac... ciekawe czemu tak zrobil??

Gość jakas tam panna
poradzicie?????

Gość jakas tam panna
dlugo- prawie 4 lata wiem ze zalezy mi na nim i ze porownywalam i zadne nie wypadal tak dobrze jak on ...

wiem ze zalezy mi na nim i ze porownywalam i zadne nie wypadal tak dobrze jak on . oby mial na tyle zdrowego rozsadku by nie zawracac sobie wiecej glowy twoja osoba

Najlepiej zapytaj go wprost czy jest szansa. Nic nie tracisz tak naprawdę, w najgorszym wypadku usłyszysz że nie. Ale zawsze możesz usłyszeć że tak :-) Powodzenia.

Gość jakas tam panna
chyba nie starczy mi odwagi zeby zapytac wprost... nie chce mu sie narzucac- i tak mam juz wrazenie ze caly ten balagan w zyciu ma przeze mnie pewnie gdyby nie spotkanie ze mna, to nadal planowal by wesele...

Gość jakas tam panna
zawsze szczery- zle sie wyrazilam... przez ten czas bylam tylko z 1 facetem- ale juz w trakcie wiedzialam z e moj byly to bylao prawdziwe uczucie... byla chemia

Gość jakas tam panna
zawsze szczery- czemu masz o mnie az tak negatywne zdanie???

przez ten czas bylam tylko z 1 facetem- ale juz w trakcie wiedzialam z e moj byly to bylao prawdziwe uczucie... byla chemia tym bardziej podtrzymuje co napisalem wczesniej

czemu? :-) dobre moze temu: kiedys bylam z facetem ale zerwalam i zwiazalam sie z innym przez ten czas bylam tylko z 1 facetem- ale juz w trakcie wiedzialam z e moj byly to bylao prawdziwe uczucie... byla chemia i temu: okazalo sie ze ma dziewczyne i mysli nad slubem.... los chcial ze spotkalismy sie przypadkiem na imprezie- odzyly wspomnienia :-)

Gość jakas tam panna
no coz, dla nie ktorych wszystko jest czarne lub biale... poza tym on w tym czasie mial pare dziewczyn wiec w czym problem?? co mialam czekac w czystosci??? heheh

Gość jakas tam panna
poza tym jak byla przerwa to kazdy mogl robic co chce- nie bylismy razem, dla mnie sie terazniejszosc i przyszlosc liczy- a nie cienie przeszlosci

Gość jakas tam panna
dla mne jestes hipokrytom i spadaj z mojego watku :) nieudaczniku zyciowy, spedzajacy czas na babskich czatach haahahah bo dla mnie prawdziwym mezczyzna nie jestes :) gdybys byl to bys nie tracil czasu na jakies lzawe historyjki malolatek.. a jak masz taki sposob na zycie to coz- pewnie jestes bezrobotnym robolem, ktory zwieksza swoje ego na babskim czacie zalosne

dla mne jestes hipokrytom i spadaj z mojego watku nieudaczniku zyciowy, spedzajacy czas na babskich czatach haahahah bo dla mnie prawdziwym mezczyzna nie jestes gdybys byl to bys nie tracil czasu na jakies lzawe historyjki malolatek.. a jak masz taki sposob na zycie to coz- pewnie jestes bezrobotnym robolem, ktory zwieksza swoje ego na babskim czacie i znow trafilem, jestes kretynka :-)

Gość rózowy sen nastolatki
zawsze szczery znowu uleczasz świat?....nie udowadniaj na siłe jaki ty to madry jestes i wogole... nie oceniaj dziewczyny po jednej sytuacji z zycia i po tym co tutaj pisze...

Gość rozowy sen nastolatki
wyzej srasz niz dupe masz.

Gość jakas tam panna
moze ktos poradzi :)))