Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_29

Kryzys w zwiazku - pogubilam sie....

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam trudna sytuacje osobista i bede wdzieczna za wszelkie wasze cenne rady:) Moj zwiazek trwa 1,5 roku. Bylo miedzy nami bdb, bardzo mu na mnie zalezalo. Ja tez w tym zwiazku duzo dawalam z siebie. Od ok. 3 m-cy zaczal sie inaczej zachowywac, czulam chlod, obojetnosc. To sprawilo, ze to ja zaczelam bardziej zabiegac, przytulac sie itp. Od miesiaca mieszkamy razem - mialo byc tak pieknie.. Okazalo sie, ze gdy np. ja wchodze do kuchni, on z niej wychodzi idzie do drugiego pokoju, gra w gre komputerowa itd. Gdy ja wchodze do tego pokoju - on gdzies wychodzi... Klocilismy sie kilka razy - on twierdzi, ze od czasu tych klotni "cos sie zmienilo".. Juz od kilku miesiecvy trwa ten chlod emocjonalny z jego strony - nie wiem, co robic.. Kocham go, staram sie rozmawiac, ale nie chce sie narzucac!! Z jednej strony boje sie go stracic, placze, przezywam, on twierdzi, ze dalej mnie kocha, ale "cos sie zmienilo". Rozmawialam z nim, twierdzi, ze mnie nadal kocha, ale "cos sie zmienilo". Wiem, ze nie zawsze bylo miedzy nami "rozowo", jak wspomnialam byly tez klotnie. Rowniez wybaczaklam mu kilka rzeczy. A teraz czuje, ze kilka sprzeczek "jego oddalilo". Tak bardzo go kocham i czuje sie samotna. Skoro po 1,5 roku od sie oddalil, to czy to jednak ma jakis sens?? Ja zabiegam, ale czuje sie z tym zle, co mam robic? Poza tym latka leca - mam juz 29 lat.. Kocham go, a tu taki "zimny prysznic".. Kobieta powinna chyba czuc, ze jest b. wazna dla faceta. Moje poczucie wlasnej wartosci ostatnio znacznie spadlo, nie mowiac juz o kondycji psychicznej.. Rozmawialam z nim, ale odpowiadal, jak wyzej to opisalam. Co mam zrobic? Co o tym myslec? Bede wdzieczna za wszelkie rady, jest mi bardzo ciezko..

Gość ciekawy 28
NIc tak nie rozgrzewa związku jak dobry lodzik

Zalezy mi na moim chlopaku, staralam sie. Byly i dobre i zle chwile - ale bilans wychodzi zdecydowanie na plus. Dlaczego sie ode mnie oddala? Czy to, ze z niego ostatnio bije taki chlod jest "zlym znakiem" dla przyszlosci naszego zwiazku? Pomozcie prosze - dobre rady zawsze sa w cenie (problem opisalam powyzej). Pozdrawiam i z gory dziekuje:)